Home Ranking nieuws Laatste kwalificatieavond Super Ranking IV gewonnen door Gino Vos

Laatste kwalificatieavond Super Ranking IV gewonnen door Gino Vos

Vos gino

Op de laatste kwalificatie avond van de Oranjebar Super Ranking IV zou de definitieve lijst van deelnemers aan de finaledag komende week bekend worden gemaakt dus was er voor een aantal spelers nog een kans om zich hiervoor te plaatsen. Deze mogelijkheid gaf een aantal spelers extra krachten waardoor er een paar verrassende namen te vinden waren bij de laatste acht; liefhebbers Stefan Deisterblom, Ted Ebbers, Sander van Dinther en Koen van Engeland moesten het hierin opnemen tegen de ervaren Gino Vos, Benito van de Pas, Davy van de Zande en Hermie van Orsouw.

Dat de laatste vier genoemde doorgingen naar de halve finales was op zich niet zo bijzonder maar het bereiken van de kwartfinales door de liefhebbers had voor Stefan Deisterblom en Koen van Engeland tot gevolg dat zij er volgende week ook bij zijn.

Twee mooie halve finales waarbij Gino Vos het op moest nemen tegen Benito van de Pas en Davy van de Zande tegen Hermie van Orsouw. Beide wedstrijden waren van hoog niveau waaruit Gino met 4-3 en Davy met 4-1 als winnaar te voorschijn kwamen. In de finale die gespeeld werd over een best of 9 legs moest Davy zijn meerdere erkennen in Gino die hiermee zijn tweede dagzege boekte.

Aankomende dinsdag 18 september zal vanaf 20.00 uur de finaledag van de Oranjebar Super Ranking IV worden gespeeld waarvoor de volgende spelers zich hebben geplaatst: 

Hermie van Orsouw                   Andre Steenbakker

Braulio Roncero                        Roy Leenders

Davey van der Zanden              Stefan Deisterblom

Theo Bekkers                          Dennis Klamer

Benito van de Pas                    Koen van Engeland

Bobby Biemans                        Paul Tesser

Abdil Loubane                          Nico Thissen

Gino Vos                                 Peter van den Broek

 

Uitslag van dag 12: 1. Gino Vos 2. Davy van de Zande 3. Benito van de Pas en 4. Hermie van Orsouw.

Voor uitslagen en volledige tussenstand  klik hier.
.