Lars Fransen wint zijn eerste maandagranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Lars Fransen wint zijn eerste maandagranking

Lars Fransen wint zijn eerste maandagranking

Weer een nieuwe winnaar deze maandag, 13 september, op de Vrijboom ranking. Na zaterdag met zijn broer het Blericks koppel toernooi gewonnen te hebben en zondag het Open Deurne de singles op zijn naam gezet. Nu eindelijk een maandag ranking aan zijn palmares toegevoegd. Eindelijk? Hij is pas 12 jaar en zo langzaam aan een bekende aan het worden als het om de podiumplaatsen gaat. Ik heb het dus over Lars Fransen. In de halve finale was hij veel te sterk voor de winnaar van vorige week Arno Westendorp, 4-0. De andere halve finale ging tussen Bjorn Fransen en Patrick van Olderen. Deze werd door Bjorn met 4-1 gewonnen. Met trotse moeders op de eerste rij mocht Lars beginnen maar was het Bjorn die de eerste break op het bord bracht 2-3 maar liet de kans op 2-4 liggen en Lars maakte dankbaar gebruik 3-3. En stoomde door naar een 5-3 overwinning. De hoogste finish komt op naam van Arno Westendorp. Arno had met 4 keer 180 ook het leeuwendeel van de 17 die er gegooid zijn deze avond.

Volgende week maandag, 20 september, is de volgende ranking. Aangezien de deelname tegenvalt is er nog voldoende kans voor darters die later instappen. Je hoeft namelijk maar bij de eerste 32 te zitten om een uitnodiging te krijgen voor de finale avond op 27 december. De 1400 euro waar die avond om gespeeld gaan worden zijn gegarandeerd. Ook de 9-darter pot staat nu op 240,75 euro. Het is alweer een jaar geleden dat Gino Vos er een gooide. Dus het word tijd dat hij er een keer uitgaat!

Groetjes en allemaal tot maandag!

Winnaarsronde - 1e en 2e plaats
Bjorn Fransen Lars Fransen 3 - 5

Winnaarsronde - Halve finale
Bjorn Fransen Patrick van Olderen 4 - 1
Arno Westendorp Lars Fransen 0 - 4

Winnaarsronde - Laatste 8
Patrick van Olderen Danny Klompenburg 3 - 1
Bjorn Fransen Angelino Kranenburg 3 - 0
Arno Westendorp Inge Terburg 3 - 0
Lars Fransen Marco Niemeyer 3 - 0

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws