Home Ranking nieuws Lenderink wint 2e Cashino Vrijbuiter Ranking avond

Lenderink wint 2e Cashino Vrijbuiter Ranking avond

Afgelopen vrijdag 8 oktober stond er weer een “Cashino Vrijbuiter Ranking” op het programma. Met 23 inschrijvingen verdeeld over 5 poules werd er even na 20.00 uur begonnen met de poule wedstrijden.
Net als tijdens de eerste voorronde zaten er ook nu weer veel zeer goede en spannende partijen tussen. In tegenstelling tot de vele 180-ers die gegooid werden (22 x) waren er minder 100+ finishes te noteren. Echter één van de 3 was wel een spectaculaire 170 finish van Quin Wester. Hij noteerde verderop in het toernooi ook nog een 108 finish.

In de Winnaarsronde waren het Tokan Ata en Ronald Lenderink die het tegen elkaar gingen opnemen. Ze hadden respectievelijk Enrico Moes en William van Luttikhuizen verslagen in de halve finales.
Tokan die maar liefst bijna één derde van de 180-ers had gegooid (7x) kon in de finale geen vuist maken tegen een goed en constant spelende Ronald Lenderink. Een terechte 4-1 overwinning zorgde ervoor dat Ronald de winnaar werd van deze tweede voorronde. De finale van de verliezersronde ging tussen Boy van Veluwe en Bas Nuesink. Boy won in de halve finale van een sterk spelende Wendy van der Vegt terwijl Bas zijn teammaat Henk Moes wist te verslaan.
Het werd een spannende strijd waarbij Bas de alles beslissende 5e leg net iets eerder uitgooide dan Boy waardoor Bas Nuesink de verliezersronde op zijn naam mocht schrijven.

Het was weer een gezellige avond, op de naar de volgende voorronde!. Deze wordt gespeeld op zaterdag 30 oktober in cafe de Vrijbuiter aanvang 20.00 uur.

Uitslagen:

Winnaarsronde
Kwartfinales
Enrico Moes – Daniel Lijnsvelt 3-0
Quin Wester – Tokan Ata 2-3
William van Luttikhuizen- Michel Harskamp 3-0
Ronald Lenderink – Arthur Koevermans 3-0

Halve Finales
Enrico Moes – Tokan Ata 0-3
William van Luttikhuizen- Ronald Lenderink 1-3

Finale
Tokan Ata – Ronald Lenderink 1-4

Verliezersronde
Kwartfinales
Wendy van der Vegt – Jeroen Bremer 2-1
Boy van Veluwe – Dirk Boomgaart 2-1
Fernando Klopman – Henk Moes 1-2
Bas Nuesink – Roberto Dinatale 2-0

Halve Finales
Wendy van der Vegt – Boy van Veluwe 0-2
Henk Moes – Bas Nuesink 0-2

Finale
Boy van Veluwe – Bas Nuesink 2-3

180-ers
7 Tokan Ata
4 Ronald Lenderink
3 Quin Wester
3 William van Luttikhuizen
1 Arthur Koevermans
1 Henk Moes
1 Sander Swarthof
1 Sjaak Verhaag
1 Enrico Moes

100+ finishes
170 Quin Wester
121 Michel Harskamp
108 Quin Wester