Home Ranking nieuws Raymond van den Ende wint Darts4Life ranking, Elshout is tweede

Raymond van den Ende wint Darts4Life ranking, Elshout is tweede

darts

Gisteren werd er weer gedart voor de Darts4Life ranking in Heenvliet. Ondanks het warme weer waren er 38 darters bereid de strijd met elkaar aan te gaan. Nadat John Penders de loting had verricht konden de wedstrijden in de poules beginnen. In de poules weinig verrasingen dit keer, zelfs Ruud Elshout kon door naar de winnaarsronde. Ook John Penders lukte dit ( waarschijnlijk ook mede mogelijk gemaakt door de ventilatoren) Alleen Marco van Winsen had last van de warmte en ging naar de verliezersronde.

Nu de uitslagen zoals die gespeeld zijn.

Verliezersronde:
Nel van Gorp – Donny den Exter 1-2
Stephan Engelmoer – John vd Horst 2-1
Gerard Boshoven – Peter vd Veen 0-2
Ria de Pan – Marco van Winssen 0-2

Donny den Exter – Stephan Engelmoer 2-1
Peter vd Veen – Marco van Winssen 2-0

Donny Den Exter – Marco van Winssen 4-2

Winnaarsronde :
Sandy Brouwer – Gerard van Eck 0-3
Ruus Elshout – Dennis de Bruin 3-2
William vd Wateren – Dick van Dijk 0-3
Sjaak Beyer – Raymond vd Ende 0-3

Gerard van Eck – Ruud Elshout 2-4
Dick van Dijk – Raymond vd Ende 2-4

Ruud Elshout – Raymond vd Ende 2- 5

Vandaag zoals gezegd Marco van Winssen, die met zijn nieuwe materiaal (Cosmo flights en shafts) de verliezersronde opzocht,en daarin de sterkte was (het is wel goed materiaal, maar dan voor de gevorderde darter Marco) Dit ten koste van Donny den Exter. In de winnaarsronde had Dick deze keer zijn handen vol aan Frans Borsten ( 3-2) en Michel van Winssen (3-2) Raymond won in een mooie pot van Xavier de Jong (3-1) en Ruud Elshout liet zien uit het goede hout gesneden te zijn tegen Dennis de Bruin (3-2) De halve finale’s toch wel 2 mooie potten, en het waren Ruud en Raymond die zich konden plaatsen voor de finale. Dick, die 5 x op rij wist te winnen, had nu wat double-trouble, en Raymond kon daar mooi van profiteren.

Waar Dick en Gerard de vorige keer de finale konden spelen, waren het nu Ruud vs Raymond. Je kan ook zeggen oud vs Jong, talent vs nog lang niet opgebrand, en jawel 2 “oude” Bulldogs tegen elkaar. Het was Raymond die met 5-2 Ruud het bos in stuurde en zodoende de eerste overwinning dit siezoen kon boeken. Kwam dit ook door zijn nieuwe shafts en flights? Wie zal het zeggen. Rankingleider is en blijft Dick van Dijk, met Raymond vd Ende als naaste belager. Volgende week weer een Darts4life ranking, en gezien de weersvoorspelling nu (ze geven 35 graden aan) zou het weleens weer een slijtageslag kunnen worden. Gelukkig zitten de voorspellers er net zoveel naast als Stephan Engelmoer naast zijn dubbels, dus er is nog hoop.

Zoals altijd geen dopingcontrole bij Darts4life, gewoon 5 euro inschrijfgeld,en gezellig darten! Graag zien wij iedereen weer droog terug volgende
week.Iedereen weer bedankt namens John Penders en Marco Voss.

Mvg, de Organisatie
.