Home Ranking nieuws Maandagranking prooi voor Sebastiaan Kuppen

Maandagranking prooi voor Sebastiaan Kuppen

Zo’n 6 spannende poules deze maandag 29 november in café de Vrijboom. De dames Jacqueline Jansen en Petra van Koolwijk wisten een 180-er te gooien en toch niet de laatste 16 te bereiken. Totaal werden er 32 180-ers gegooid. Danny van Klompenburg, Richard Janssen, en Bjorn Fransen hadden er ieder 3. Erik van Zanten 5 en toppertje was Sebastiaan Kuppen met 7 stuks. De hoogste finish komt op naam van Richard Janssen met 123.

De eerste halve finale gaat tussen Bjorn Fransen en Marco Niemeyer. Marco speelt goed mee maar laat Bjorn een keer glippen voor een break. 4-2 trekt Bjorn deze partij naar zich toe. De andere halve finale gaat tussen Danny Klompenburg en Sebastiaan Kuppen. Sebas is deze partij een maatje te groot voor Danny en wint met 4-1 deze partij. De finale was van zeer hoog niveau, de legs waren allemaal tussen de 13 en de 19 pijlen uit. Bjorn had zeker een paar mooie kansen maar kon ze niet verzilveren. Sebas wint deze maandag met 5-1.

Aankomende zaterdag 4 december is er weer jeugd ranking in café de Vrijboom. Gespeeld wordt er in de klasse jongens, meisjes en aspiranten. Tevens hebben wij een baan beschikbaar voor de mini’s. Dit zijn spelers en speelsters die pas begonnen zijn en/of soms de lengte niet hebben om vanaf de oche het bord te raken. Deze baan is zo aangepast dat dit toch gaat lukken. Onder begeleiding wordt er voor deze spelers een apart toernooi gespeeld. Ook voor de volwassenen is het aanbevolen om een keer te komen kijken naar deze enthousiaste spelers en speelsters.
Alle deelnemers krijgen sowieso een setje flights van de Rivieren Dart Bond bij deelname.

Volgende week maandag, 6 december, is er weer maandag ranking. Kunnen we gelijk zien wie er allemaal in de zak mee is naar Spanje.

Tekst: Jos Megens

180-ers
7 van Sebastiaan Kuppen
5 van Erik van Zanten
3 van Danny, Richard en Bjorn

Hoogste finishes
123 van Richard Janssen
120 van Bjorn Fransen
119 van Frank Hoelen 

Winnaarsronde

 

 

 

 

1e en 2e plaats:

Bjorn Fransen

Sebastiaan Kuppen

1 – 5

 

 

 

 

 

 

Halve finale:

Bjorn Fransen

Marco Niemeyer

4 – 2

 

 

Danny Klompenburg

Sebastiaan Kuppen

1 – 4

 

 

 

 

 

 

Laatste 8:

Sebastiaan Kuppen

Frank Hoelen

4 – 3

 

 

Erik van Zanten

Marco Niemeyer

2 – 4

 

 

Bjorn Fransen

Richard Janssen

4 – 2

 

 

Danny Klompenburg

Peter Janssen

4 – 0

 

 

 

 

 

 

Laatste 16:

Joop Lemmens

Erik van Zanten

1 – 3

 

 

Marco Niemeyer

Inge Terburg

3 – 0

 

 

Sander Voz

Peter Janssen

2 – 3

 

 

Sebastiaan Kuppen

Serge Terburg

3 – 0

 

 

Frank Hoelen

Angelino Kranenburg

3 – 1