Home Ranking nieuws Magic Dreams 1 op weg naar kampioenschap (TDV)

Magic Dreams 1 op weg naar kampioenschap (TDV)

IndeSpotlight

Nu het tweede gedeelte van de competitie start wordt het spannend in diverse hoofdklasses in de Brabantse Eredivisie. We nemen in dit rondje de Tilburgse Dart Vereniging, de West Brabantse Dart Vereniging, De Bossche Darts Competitie en de Kempense Darts Organisatie onder de loep.

Tilburgse Dart Vereniging:
Koploper in de Eredivisie daar is Magic Dreams 1 met captain Kees Donders, Léon de Geus, Jan Huiskes,Rob Tielemans, Carre van Kuijk, Kees Leyten en Corne Doyar die al jaren mee draaien in de Eredivisie. Zij worden op de voet gevolgd door De Slijmers met captain Henri van Es, Jan vd Heuvel, Benito van de Pas, Jeffrey Sparidaans, Michael van Es en Ronald Voogd. Dit team draait al jaren mee in de middenmoot van de Eredivisie maar met aantrekking van de 2 jeugdspelers staan zij nu ineens tweede met 6 punten achter op Magic Dreams 1. Zullen zij Kampioen kunnen worden of komt daar Het Vrijthof meer in de buurt. Zij staan 3e met 1 punt achter op de Slijmers en 7 punten achter op Magic Dreams 1.Bij het Vrijthof spelen spelers als Ad van Haaren en Davy Verkooyen. Deze laatste wedstrijden zullen dus zeer belangrijk worden voor de 3 teams.

West Brabantse Dart Federatie:
Hier gaat 2 Fast 4 You met spelers als Maikel van Helden,Jeffrey Martens,Olaf Harlaar en Ruzdija Hopic  aan de leiding gevolgd door met 8 punten verschil DC10 met spelers als Graham Begbie, Ferry Lips, John Verschuren, Rob Dijkers en Embrecht Hendrixk. Stieren en Bieren staan 3e met 1 punt los op Dc10, dus ook hier een zeer spannende kampioensstrijd.

Bossche Darts Competitie:
Hier gaat Bachus All Stars met spelers als Toon Greebe, Gino Vos, Rico Dera en Tony West aan de leiding met 102 punten gevolgd door Broken Arrows. Het team van Broken Arrows bestaande uit Christiaan van Overdijk, Bas Smits, Jelle Klaasen, Andries Sterk en Robert Treffers en Pim van Veenendaal loopt maar 5 punten achter op de nummer 1. Hooghuys/van Kessel 1 met spelers als Willy van de Wiel, Braulio Roncero, Hermie van Orsouw en Walter de Kort staan 3e met 13 punten verschil op koploper Bachus All Stars.

Kempense Darts Organisatie:
Aan kop gaan hier De Soprano`s gevolgd door Stacey`s Dream Team.

Geschreven door de Razende Reportster