Home Ranking nieuws Matthé de Nooy wint No-Score at Night nachttoernooi

Matthé de Nooy wint No-Score at Night nachttoernooi

voorpagina

Rond de klok van 24:00 uur ging het eerste nachttoernooi, genaamd No-Score at Night, van start met 20 leden. In vijf poules van vier deelnemers ging de nacht van start waarbij de nummers één en twee zich zouden plaatsen voor de winnaarsronde. Om 02:00 uur, of eigenlijk 03:00 uur in verband met het verzetten van de klok, waren de poules klaar en werd er begonnen aan de winnaars- en verliezersronde.

Voor de winnaarsronde wisten Jule Haverhoek, Willie Reijnen, Matthé de Nooy, John Pieters, Tim Fonteijn, Sabine van Ooijen, Patrick Megens, Martin Pieters, Adrie Pieters en Edwin Gloudemans zich te plaatsen. Matthé de Nooy bleek deze nacht de sterkste. In de finale versloeg hij Patrick Megens met 4-1. Matthé bereikte de finales door eerder te winnen John Pieters, Tim Fonteijn en Willie Reijnen. Patrick behaalde de finale door eerdere overwinningen op Martin Pieters, Sabine van Ooijen en Edwin Gloudemans. Voor de derde plaats speelde Edwin Gloudemans en Willie Reijnen in een spannende pot tegen elkaar. Bij een 2-2 tussenstand kregen beide spelers pijlen voor de wedstrijd waarbij Willie zijn koelte wist te bewaren en zo de derde plaats veilig wist te stellen.

Voor de verliezersronde plaatsten Melvin van den Bosch, Dennis van Meurs, Mitchell van der Elst, Danny Gloudemans, Joey Garrido, Henk Verweij, Annet van Elten, Marco Steehouder, Natasja Verweij en Macy Netten zich. In de verliezersronde bleek Joey Garrido de sterkste. Hij won in de finale met 3-2 van Marco Steehouder. Joey won op weg naar de finale van Mitchell van der Elst en van Melvin van Den Bosch. Marco won eerder van Annet van Elten en van Macy Netten. Rond de klok van 04:30 uur zat de avond erop en vertrok iedereen naar zijn bed toe.

Het volgende ledentoernooi staat op 17 april op het programma. Dan vindt het koppeltoernooi No-Score in The Mix plaats. Voor meer informatie bezoek www.no-score.nl