Home Ranking nieuws Meld je aan voor de Wildcard van de L&L TOP-training A-poule

Meld je aan voor de Wildcard van de L&L TOP-training A-poule

LL

In L&L Nederhemert wordt inmiddels al 2 jaar een TOPtraining gespeeld. 12 darters gaan daar eens in de 2 á 3 weken op de maandagavond de strijd met elkaar aan om zo hun niveau omhoog te werken. De TOPtraining is dus niet wekelijks om zo de darters enigszins van hun drukke programma te ontlasten. Een cyclus duurt 6 speelweken. Op de speelavonden wordt er in poules van 3 gespeeld hierna volgen een winnaars en verliezersronde.

Er wordt gespeeld in 4 verschillende niveaus. (A t/m D poule)

Doorgroeimogelijkheden
De TOPtraining was al voor vele darters een manier om hun niveau op te vijzelen. Spelers als Leo Hendriks, Leon de Geus, Wilco Vermeulen en Mark van Haaren zagen we per week groeien in hun spel. Ook was voor diverse spelers de TOPtraining een opstap naar één van de teams van SterkDarts.

Wildcard
Deze cyclus wordt er een wildcard vergeven voor de A-poule aan de hoogst geplaatste speler op de SterkDarts Tour welke zich aanmeld voor de L&L TOPtraining. Heeft u interesse in deze wildcard stuur dan een mail naar info@sterkdarts.nl of neem contact op met directeur John Sterk 0652310489.

Kwalificatie
Maandag 24 juni en 1 juli 2013 vinden er kwalificatie dagen plaats voor nieuwe spelers of reeds deelnemende spelers die alsnog promotie af willen dwingen. Deelname aan de kwalificatie kost € 5,-. De deelname aan de rest van de TOPtraining kost niets!

Iedereen speelt op zijn eigen niveau
Denk jij dat je je met spelers als Stef Macaré, Wilco Vermeulen, Davy Verkooijen, Leo Hendriks en Mark van Haaren kan meten. Kom dan maandag naar de kwalificatie om je te plaatsen voor de L&L TOPtraining. Voor de subtoppers is er ook een B-poule beschikbaar, voor het niveau daaronder een C-Poule en voor de mindere dartgoden is er zelfs een D -Poule beschikbaar, waaruit promotie uiteraard mogelijk is.

Vrije Plaatsen
Op de kwalificatie zijn de volgende plaatsen te vergeven:
1 plaatsen voor de A poule
3 plaatsen voor de B poule
2 plaatsen voor de C poule
4 plaatsen voor de D poule

Meer informatie vindt u op www.sterkdarts.nl