Home Ranking nieuws Michel van de Horst en Bjorn Vijge winnen DVDO-koppeltoernooi

Michel van de Horst en Bjorn Vijge winnen DVDO-koppeltoernooi

Winnede_koppels

Zaterdag 16 januari werd voor de 5e keer door dartvereniging DVDO uit Oene het DVDO-Koppeltoernooi georganiseerd. Met een deelnemersveld van 55 koppels kon de organisatie zeer tevreden zijn, want er waren een aantal grote toernooien in het land.
Om 13:00 uur ging het toernooi van start met 7 poules van 5 en 5 poules van 4. Na de poules waren er 32 koppels over die doorgingen naar de winnaarsronde en 23 koppels die door gingen naar de verliezersronde.

De verliezersronde werd gewonnen door het koppel Arjan en Jeroen Nijmeijer. Zij waren in de finale met 3-2 te sterk voor het koppel Patrick Remmerts en John Visch.

De eerste halve finale in de winnaarsronde ging tussen het koppel Henri Klein en Vincent Kamphuis en het koppel Michel van de Horst en Björn Vijge. Dit was een partij van zeer hoog niveau. Deze wedstrijd werd door Michel en Björn gewonnen met 3-0. De tweede halve finale was een treffen tussen het koppel Edion Jake en Nancy Hertogs en het koppel Richard Koster en Guido van Raalten. Edion en Nancy kwamen in deze partij met 2-0 achter maar wisten hem uiteindelijk toch te winnen met 3-2. De finalepartij ging tussen het koppel Michel en Björn en het koppel Edion en Nancy. Michel en Björn wisten deze vrij eenvoudig met 4-1 te winnen.

Winnaarsronde:
1e Michel v/d Horst – Björn Vijge
2e Edion Jake – Nancy Hertogs
3e Vincent Kamphuis – Henri Klein
3e Richard Koster – Guido v Raalten

 

Verliezersronde:
1e Arjan Nijmeijer – Jeroen Nijmeijer
2e Patrick Remmerts – John Visch
3e Robert Stegeman – Bert Nieuwenhuis
3e Jerry Kolk – Jilles Meijer

Hoogste finish:
157 Arjen Pelgröm