Michel van de Horst wint 7e voorronde Cashino Darts Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Michel van de Horst wint 7e voorronde Cashino Darts Ranking

Michel van de Horst wint 7e voorronde Cashino Darts Ranking

Afgelopen zondag stond de 7e voorronde van de Vrijbuiter Cashino Darts Ranking op het programma. Het waren niet de minste spelers die hun weg naar Apeldoorn hadden gevonden, namelijk Vincent Kamphuis, Jermaine Wattimena, Remon Hurrebrink, Jeffrey Bekema, Fons Hardeman, Michel vd Horst, Ahmad Ahmady en Tokan Ata. Tot aan de laatste poulewedstrijden werd er gestreden wie zich ging plaatsen voor de winnaars- en verliezersronde. Na een zeer stroeve start was het toch uiteindelijk Michel van de Horst die zich in de winnaarsronde wist te plaatsen voor de finale. Dit deed hij door vervolgens Sander Hulsman, Martin Nymeijer en Tokan Ata te verslaan.

In de finale moest hij het gaan opnemen tegen Vincent Kamphuis. Vincent wist op weg naar de finale overwinningen te boeken op Marc Nahar, Jeffrey Bekema en Fons Hardeman. Het was Michel die flitsend begon en al snel een voorsprong pakte, echter Vincent die nooit op geeft wist de stand weer gelijk te trekken (3-3). Het was Michel die bij deze stand nogmaals een tandje bijschakelde en de 2 daaropvolgende legs wist te winnen en hiermee de 7e voorronde op zijn naam schreef.

In de verliezersronde was het Remon Hurrebrink die het op mocht nemen tegen Jaap Draaier. Remon wist deze finale te bereiken door overwinning op Sabrina en William van Luttikhuizen. Jaap wist onderweg Thijs vd Most en Natasja Bomhof te kloppen. Helaas voor Jaap maar Remon was duidelijk een maatje te groot en wist de finale met 3-0 te winnen.

Er werden die dag tien 100+ finishes en 7 keer 180 gegooid. Ook zin om bijna € 1.000,- te verdienen op de finaledag? Dat kan door minimaal 6 voorrondes mee te doen met deze Vrijbuiter Cashino Darts Ranking. De eerst volgende keer is aankomende zondag 28 augustus 2011. Aanvang 14.00 uur. Inschrijven tot 13.45 uur. Kijk voor meer data en informatie op www.cafe-vrijbuiter.nl

Hieronder de uitslagen van de halve finales en finales, de hoogste finishes en 180'ers.

Winnaarsronde
Kwartfinales:
Jeffrey Bekema – Vincent Kamphuis 1-4
Fons Hardeman – Joop Wallenburg 4-0
Martin Nymeijer – Michel vd Horst 2-4
Quin Wester – Tokan Ata 0-4

Halve finales:
Vincent Kamphuis - Fons Hardeman 4-1
Michel vd Horst – Tokan Ata 4-1

Finale:
Vincent Kamphuis – Michel vd Horst 3-5

Verliezersronde
Kwartfinales:
William van Luttikhuizen - Mahmut Hasturk 2-0
Remon Hurrebrink – Sabrina 2-0
Natasja Bonhof – Wijnand Vlier 2-1
Thijs vd Most – Jaap Draaier 0-2

Halve Finales:
William van Luttikhuizen - Remon Hurrebrink 1-3
Natasja Bonhof - Jaap Draaier 1-3

Finale:
Remon Hurrebrink – Jaap Draaier 3-0

Hoogste finishes:
Vincent Kamphuis 142
Fons Hardeman 120/126
Michel van de Horst 115
Sander Zwarthof 115
Quin Wester 117/100
Tokan Ata 112
Sander Hulsman 103

180'ers:
1 x 180 door: Ahmad Ahmady, Michel vd Horst, Mahmut, Hasturk, Vincent Kamphuis, William vanLuttikhuizen, Joop Wallenburg, Jermaine Wattimena.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws