Mike van Duivenbode opnieuw sterkste op 6e Winners Zomerranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Mike van Duivenbode opnieuw sterkste op 6e Winners Zomerranking

Mike van Duivenbode opnieuw sterkste op 6e Winners Zomerranking

Vrijdagavond 24 juli konden we weer aanvangen met een gezellige drukte van 55 deelnemers in Winners Café te Numansdorp voor het 6e toernooi van de Winners Zomerranking.

Na het spelen van de poules mocht de uit Oude-Tonge afkomstige Roy Moerenhout voor de 2e week op rij zijn heil gaan zoeken in de verliezersronde. Opnieuw wist hij de finale te bereiken waarin hij het mocht opnemen tegen Maaslander Peter van Mouwerik. Beide heren verloren nog maar 1 leg in de knock-out fase, maar in de finale was het Roy die ondanks zijn alcoholpromillage nog het scherpste was en met een 4-0 overwinning de verliezersronde op zijn naam schreef.

Kwartfinale:
Roy Moerenhout 2-1 Joke Meijer
Dirk-Jan Bijl 2-1 Astrid Cleijsen
Peter van Mouwerik 2-0 Caitlin Stavast
Kelvin Hooimeijer 2-1 Sandy Gerbes

Halve finale:
Roy Moerenhout 3-0 Dirk-Jan Bijl
Peter van Mouwerik 3-0 Kelvin Hooimeijer

Finale:
Roy Moerenhout 4-0 Peter van Mouwerik

In de winnaarsronde was het niveau uitermate hoog te noemen. Kort samengevat konden alle laatste 16 partijen finales zijn, maar uiteindelijk waren het Dordtenaar Mike van Duivenbode en Hardinxvelder Alex den Breejen die daadwerkelijk de finale wisten te behalen. In de finale kon Alex weinig potten breken en liet Mike zich weer van zijn beste kant zien en mocht zich met een 5-1 overwinning winnaar noemen van de 6e Winners Zomerranking.

Laatste 16:
Wesley Schols 1-3 Joey Jaspers
Ed Tilleman 2-3 Alex den Breejen
Jisse de Boer 3-1 Peter Klein
Mitchell von Schukkmann 1-3 Dick van Dijk
Bryan de Hoog 3-0 Berry Herks
Nigel van Milligen 0-3 Cor Ernst
Mike van Duivenbode 3-0 Zereso Zeverboom
Dylan van Schijndel 0-3 Anoop Ramdajal

Kwartfinale:
Joey Jaspers 2-3 Alex den Breejen
Jisse de Boer 3-0 Dick van Dijk
Bryan de Hoog 2-3 Cor Ernst
Mike van Duivenbode 3-1 Anoop Ramdajal

Halve finale:
Alex den Breejen 4-3 Jisse de Boer
Cor Ernst 2-4 Mike van Duivenbode

Finale:
Alex den Breejen 1-5 Mike van Duivenbode

Ook nam Mike met 4 stuks de meeste 180'ers voor zijn rekening, terwijl Alex met 170 de maximale finish wist te gooien. Beste dame werd Marian Levai, zij moest bij de laatste 32 van de winnaarsronde haar meerdere erkennen in Anoop Ramdajal.

Door het verliezersronde avontuur van Roy Moerenhout heeft Roy de eerste plek in het klassement moeten overdragen aan Rotterdammer Jisse de Boer, die met zijn halve finale plek dus weer goede zaken heeft weten te doen. De rankingstand en foto’s zijn terug te vinden op onze website www.hw-darts.nl.

Vrijdagavond 31 juli vindt het 7e toernooi van de Winners Zomerranking plaats, wat betekent dat er nog 6 toernooien te gaan zijn. Er dient minimaal 6 keer deel te zijn genomen om in aanmerking te komen voor het eindtoernooi, dus ook voor eventuele nieuwelingen ligt de weg nog open!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws