Home Ranking nieuws Ontketende Vincent Kamphuis wint laatste voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking.

Ontketende Vincent Kamphuis wint laatste voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking.

Afgelopen vrijdag stond alweer de laatste voorronde van de Cashino Vrijbuiter Ranking op het programma. Een laatste voorronde met een zeer hoog niveau. Verscheidende 180 ers (13x) werden er gegooid waardoor er menig 13 en 14 darter te zien was op de banen in de Vrijbuiter.  Het werd de avond van een ontketende Vincent Kamphuis.

Na een eerste plaats in de poule wist hij via overwinning op Mahmut en William van Luttikhuizen zich te plaatsen voor de finale.  In deze finale mocht hij het opnieuw (ook al bij elkaar in de poule) opnemen tegen Tokan Ata. Tokan wist via overwinningen op Sander Zwarthof en Quin Wester de finale te bereiken.

Tokan had nog wat recht te zetten na de poule wedstrijd. Hierdoor werd de finale een spektakel met de zoals eerder genoemde 13 en 14 darters. Het was echter toch Vincent die zijn zeer  hoge niveau ook in de finale wist vast te houden en daardoor de finale met 5-3 wist te winnen.

De finale van de verliezerronde ging tussen Boy van Veluwe en Jeroen Bremer. Boy won zijn halve finale van Norman Broekhout en Jeroen van Daniel Scholten.  Helaas voor Jeroen kon hij niet op boxen tegen een te sterk spelende Boy van Veluwe,  die hiermee de verliezersronde met 3-0 op zijn naam kon schrijven.

Winnaarsronde
Kwartfinales:
William van Luttikhuizen – Hans Bunte 3-0
Vincent Kamphuis  – Mahmut 3-0
Quin Wester – Roberto Di Natale 3-0
Sander Zwarthof – Tokan Ata 1-3

Halve finales:
William van Luttikhuizen – Vincent Kamphuis 1-4
Quin Wester – Tokan Ata 0-4

Finale:
Vincent Kamphuis – Tokan Ata 5-3

Verliezersronde
Halve Finales:
Boy van Veluwe –  Norman Broekhout 2-1
Daniel Scholten – Jeroen Bremer  1-2
Finale
Boy van Veluwe – Jeroen Bremer 3-0

Hoogste finishes:
Vincent Kamphuis 131
Quin Wester 114
Mahmut 112

180’ers:
William van Luttikhuizen 4x
Vincent Kamphuis 2x
Boy van Veluwe 2x
Daniel Scholten 2x
Sander Zwarthof 1x
Tokan Ata  1x
Norman Broekhout 1x

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.