Home Ranking nieuws Oranjebar Eurotoernooi “Theo Bekkers gooit weer met scherp”

Oranjebar Eurotoernooi “Theo Bekkers gooit weer met scherp”

Eerder deze week kwam hij net iets tekort tijdens de Super Ranking maar vanavond liet Theo Bekkers zien dat er niets mis is met zijn vorm en dat hij klaar is om komende zaterdag tijdens de finaledag van Dart4KWF mee te doen voor de wildcard die recht geeft op deelname aan de Winmau World Masters 2012. Saillant detail was dat hij het in de finale op moest nemen tegen Erik Dortmans die ook voor deze finaledag was gekwalificeerd maar voor zijn gezin heeft gekozen en dus niet in Utrecht aanwezig zal zijn.

Deze avond was echter de avond van Theo Bekkers die deze keer niet liep te zwetsen maar zijn darts liet spreken en, zoals iedere liefhebber weet; “als het gaat zoals het moet dan bestaat er geen mooier spelletje”, liet hele goede dingen zien op basis van techniek en mentaliteit.

De beste vier van de avond in de winnaarsronde waren deze keer Erik van Engeland, Theo Bekkers, Paul Wellens en Erik Dortmans. Helaas voor drie van hen was Theo vanavond in buitengewoon goede doen waardoor de euro’s in zijn zak verdwenen. In de verliezersronde was er ook volop spektakel. Dit betrof niet het niveau van het darten maar het niveau van gezwets. De terechte winnaar werd hier de man die deze twee zaken het best combineert en dus ging Ted Ebbers met de borst vooruit naar buiten.

Uitslag van de avond: 1. Theo Bekkers, 2. Erik Dortmans, 3 en 4. Erik van Engeland en Paul Wellens.
.