Osse finale met Van Orsouw en Roncero in Oranjebar Ranking nieuws
Ranking nieuws

Osse finale met Van Orsouw en Roncero in Oranjebar

Osse finale met Van Orsouw en Roncero in Oranjebar

Gisterenavond werd tijdens de 7e Super Ranking de toon gezet door twee uit Oss afkomstige spelers in de Oranjebar. Onder toeziend oog van maar liefst 12 nieuwe deelnemers waaronder Lesley Geertsma en Boyd Meijer als meest bekende lieten Braulio Roncero en Hermie van Orsouw zien hoe het er aan toe gaat in hun thuislocatie. Lesley Geertsma vond het best, kon zich als enige van de nieuwe deelnemers meten met het geweld, en moest naast de eerder genoemde finalisten alleen Nico Thissen voor laten gaan. Doordat er ook getraind werd ter voorbereiding op de Dutch Open van aanstaand weekend, werd de Super Ranking deze keer gestart met een poulesysteem gevolgd door een knock-out format zodat iedereen voldoende tijd aan het bord kon doorbrengen.

Uitslag van dag 7: 1. Hermie van Orsouw, 2. Braulio Roncero, 3 en 4 Nico Thissen en Lesley Geertsma.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier uur.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 07 februari 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00
..

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws