Home Ranking nieuws Patrick de Jonge wint Kannebuis -Buuron makelaars ranking

Patrick de Jonge wint Kannebuis -Buuron makelaars ranking

Blade4

Met 30 deelnemers werd er zondag gestart op het 1e toernooi van het nieuwe jaar van de Kannebuis -Buuron makelaars ranking. In de poules waren er dit keer geen verrassingen Onze Belgische vriend, Walter Peeters bereikte de finale door overwinningen op Marco Joosen (eerste keer weer aan het gooien sinds zijn operatie aan de hand) en Werner de Visscher, hierin trof hij Tim van Hoof, deze had Clazien van der Oest (nieuwbakken oma) en Dariusz Jantos verslagen. Ondanks dat Walter zijn 5e maximum score gooide, won Tim toch de verliezersronde. In de winnaarsronde troffen wij Frie Schoonen aan, die ook meteen hierdoor de top tien binnenstormde van de ranking. Hij verloor van Jacky Lamers, die op zijn beurt weer klop kreeg van Iwan Silvius, deze verloor weer op zijn beurt van Wilco Vermeulen die daarmee de finale bereikte. Zijn tegenstander werd Patrick de Jonge uit Maartensdijk, die in een mooie partij Pascal Hagenaars naar een derde plek verwees. Een zeer mooie finale volgde, met 4 x een maximum, 3 finishes boven de 100 en een 15 darter van Patrick. De overwinning ging naar Patrick met 6-4.

Er werden vandaag maar liefst 24 x 180 gegooid. De hoogste finish was 160 van Wilco Vermeulen. Iwan Silvius nam de koppositie over van de ranking.

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.