Patrick van Olderen verrast zichzelf door Toon Greebe te verslaan Ranking nieuws
Ranking nieuws

Patrick van Olderen verrast zichzelf door Toon Greebe te verslaan

Patrick van Olderen verrast zichzelf door Toon Greebe te verslaan

Het was weer gezellig druk deze maandag 11 oktober op de ranking in café de Vrijboom. Iedereen kon minimaal 4 keer gooien en de meeste zelfs 5 keer. Nieuw deze week waren Jeff Jacobse, Robin Frietman, Kevin Cornelissen en Annemarie Sluimer. In totaal werd er 16 een 180-er gegooid waarvan Toon Greebe er de meeste gooide met 4 stuks. De hoogste finish werd door twee man gegooid en niet zo’n kleintje ook namelijk 156. Marco Niemeyer gooide hem in de poulefase en Toon Greebe had hem zelfs nodig om de kleine Lars Fransen van zich af te houden. Dit laatste gebeurde in de halve finale waar Toon een 3-0 voorsprong nam toen Lars hem terug brak naar 3-1. Met Lars op 32 gooide Toon de wedstrijd uit met 156 voor een 4-1 overwinning. De andere halve finale ging tussen Patrick van Olderen en Dave van de Lee. Patrick had aan één break genoeg en won met 4-2. In de finale mocht Patrick beginnen maar moest steeds achter Toon aan. Toon breekt 0-1 en Patrick breekt terug naar 1-1. Toon breekt 1-2 en behoudt zijn leg, 1-3. Patrick met hangen en wurgen 2-3 en breekt terug 3-3. Toon breekt weer 3-4 en mist pijlen voor de wedstrijd, 4-4. De beslissende leg gooit Patrick, ondanks dat de zenuwen zijn af te lezen, een strakke 15-darter waar Toon geen antwoord op heeft. En zo wint Patrick verrassend weer een ranking deze cyclus.

Er is nog steeds niets beslist voor de finaleavond op maandag 27 december. Sterker nog nieuwe spelers hebben nog steeds ruimschoots de tijd om zich te plaatsen. Hoe sneller je instapt hoe groter de kans natuurlijk. Op de finaleavond hebben alle spelers prijs en verdelen ze een prijzenpot van maar liefst 1.400 euro. Voor de huidige rankingstand klik hier.

Volgende week maandag 18 oktober is de volgende maandag ranking.

Meeste 180'ers:
4 van Toon Greebe
3 van Patrick van Olderen
2 van Wim van Schaik

Hoogste finishes:
156 van Marco Niemeyer
156 van Toon Greebe
119 van Toon Greebe

Finale:
Toon Greebe Patrick van Olderen 4 - 5

Halve finale:
Lars Fransen Toon Greebe 1 - 4
Dave van de Lee Patrick van Olderen 2 - 4

Kwartfinales:
Lars Fransen Angelino Kranenburg 3 - 2
Wim van Schaik Toon Greebe 0 - 3
Dave van de Lee Marco Niemeyer 3 - 0
Patrick van Olderen Patrick Megens 3 - 1

Laatste 16:
Lars FransenRobin Frietman 3 - 0
Annet van Elten Angelino Kranenburg 1 - 3
Jeff Jacobse Wim van Schaik 0 - 3
Toon Greebe Janet Jansen 3 - 0
Dave van de Lee Danny Janssen 3 - 1
Marco Niemeyer Senny van Hoenselaar 3 - 1
Patrick van Olderen Kevin Cornelissen 3 - 0
Patrick Megens Henk Verweij 3 - 1

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws