Home Ranking nieuws Patrick van Olderen verslaat Vos op maandagranking in Beuningen

Patrick van Olderen verslaat Vos op maandagranking in Beuningen

patrick van olderen

We zijn weer begonnen met het maandag toernooi in café de Vrijboom. In totaal 18 spelers wisten de Vrijboom te vinden deze maandag, 5 augustus. In 6 poules mochten zij uitmaken wie er naar de winnaars en verliezers kant mochten gaan. we speelde een uit en thuis wedstrijd in de poules waardoor iedereen minimaal 5 x aan het bord kwam te staan op de warme maandag avond.

De verliezers finale werd gewonnen door Roland Balfoort uit Maarn die voor de eerste keer mee deed in Beuningen. Hij wist Angelino Kranenburg knap achter zich te houden met 4-2. Onderweg naar deze finale had hij ook nog eens de hoogste finish van de dag gegooid met 126.

Beste dame deze dag was Carla Hubbers.

In de halve finales allemaal oude bekende. De eerste ging tussen Gino Vos en Danny van Klompenburg. Gino won moeizaam met 4-1. In de andere halve finale was het Patrick van Olderen die met dezelfde cijfers Roy Leenders verslaat. Ook Roy vergat de dubbels te gooien.

De finale werd verdiend gewonnen door Patrick van Olderen met 5-2 ondanks een finish van 105 die Gino nog gooide.

Het “Mistery” balletje was deze avond 128. Deze werd niet gegooid dus blijft de pot op zijn maximum staan van € 250,00 volgende week maandag 12 augustus.

180-ers

6 Gino Vos
3 Patrick van Olderen
1 Rick van Dijk
1 Joey van Laere
1 Niels Mauel

100+ finishes

126 Roland Balfoort
120 Wim van Schaik
114 Lars Fransen
114 Gino Vos
105 Gino Vos
105 Angelino Kranenburg
104 Joey van Laere
102 Angelino Kranenburg

Aankomende zaterdag is er ook weer een jeugd toernooi in café de Vrijboom. Aanvang 12:30 uur.
.