Home Ranking nieuws Patrick van Olderen wint maandagavond ranking Beuningen

Patrick van Olderen wint maandagavond ranking Beuningen

8 poules weer deze maandag, 15 november. Met 24 x 180 weer een productieve avond. Wesley Heimans, Marco Niemeyer, Bjorn Fransen en Sebastiaan Kuppen met ieder 3 stuks brachten de helft in. Lars Fransen had 116 uit, Jacqueline Jansen had een mooie 120 finish maar de koning deze avond was Patrick van Olderen met 160 uit.
De eerste halve finale ging tussen de verse papa  Sander Voz en Sebastiaan Kuppen. Helaas voor de kleine meid was dit het eindstation want Sebas trok met 4-3 aan het langste eind. De andere halve finale was een prooi voor Patrick van Olderen die de “kleine Vlaai” Lars Fransen uit de finale hield met 4-2.
Ze zeggen wel eens: “als er een schaap over de dam is”…dit geld zeker voor Patrick alweer voor de 3de keer deze cyclus dat hij de eindoverwinning naar zich toe trekt. Met 5-2 moest Sebas zijn meerdere erkennen in Patrick.

Voor diegene die nog in aanmerking willen komen voor de eindranking op maandag 27 december, zorg ervoor dat je voldoet aan de eis van 6 keer spelen. er zijn diverse spelers die genoeg punten hebben maar nog niet aan deze regel voldaan hebben. Je hebt nog 5 speelweken.

 

Uitslagen
Laatste 16:
Wim van Schaik – Patrick van Olderen 2-3
Sander Voz – Serge Terburg 3-0
Bas van Oort – Andre Koetsveld 3-0
Joop Lemmens – Senny van Hoenselaar 2-3
Sebas Kuppen – Christian Jordan 3-0
Danny Klompenburg – Erik van Zanten 0-3
Lars Fransen – Marco Niemeyer 3-0
Bjorn Fransen – Niels Mauel 1-3

Laatste 8:
Sander Voz – Bas van Oort 4-1
Senny van Hoenselaar – Sebas Kuppen 0-4
Patrick van Olderen – Erik van Zanten 4-0
Lars Fransen – Niels Mauel 4-1

Halve finale:
Sander Voz – Sebas Kuppen 3-4
Patrick van Olderen – Lars Fransen 4-2

Finale:
Sebas Kuppen – Patrick van Olderen 2-5