Home Ranking nieuws Premier League in Eindhoven is van start met de knock out fase

Premier League in Eindhoven is van start met de knock out fase

Jeffrey_Sparidaans

De knock out fase van de Premier League in Eindhoven is van start gegaan. Op maandagavond stond de knock-out fase van de Premier League op het programma. We hadden in totaal 20 wedstrijden en veel waren van hoog niveau. Een aantal verrassende uitslagen. Zo kon Mark Faassen geen vuist maken tegen de sterk spelende Giedo Vissers. Joppe Bakens kreeg zijn dubbels niet gevonden tegen de koele Guido van Hooff en Glenn Thorne haalde lang zijn niveau niet tegen de solide Tilburger. Ook Patrick Sterckx was de vorm kwijt en was niet opgewassen tegen Willy.

Winnaarsronde laatste 16
Willem Mandigers – Sjef Weber 3-1
Clifford Saffrie – Thijs Dam 3-1
Percy Schuurman – Johnny Vos 3-1
Giedo Vissers – Mark Faassen 3-0
Guido van Hooff – Joppe Bakens 3-1
Glenn Thorne – Jeffrey Sparidaans 0-3
Willy Spierenburg – Patrick Sterckx 3-1
Fred Burger – Rob Visser 3-0

Kwartfinale
Willem Mandigers – Clifford Saffrie 3-0
Zeker in het het begin van de wedstrijd scoorde Clifford beter dan Willem. Zijn eerste beurt was zelfs een 180. Echter, topspelers onderscheiden zich door het gooien van belangrijke finishes. 100 uit, dubbel 5 op het moment dat het moet en alle dubbels raak met Clifford op een dubbel was het vooral het dubbelpercentage dat de doorslag gaf deze wedstrijd. Willem dus de eerste halve finalist van 2012.

Percy Schuurman – Giedo Visser 2-3
Percy kwam voor, Giedo ging eroverheen, leek de wedstrijd te beslissen maar Percy kwam alsnog ijzersterk terug. Uiteindelijk was het toch Giedo die zijn sterke spel van de avond door kon zetten en zich daarmee ook plaatste voor de halve finale op zaterdag.

Guido van Hooff – Jeffrey Sparidaans 2-3
De dubbels die Guido in de eerste wedstrijd wel raakte, raakte hij nu niet en dat is dodelijk tegen een speler als Jeffrey. De Tilburger plaatst zich daarmee knap voor de derde maal op rij voor de halve finale. Gaat hij er ook voor de derde keer met de winst vandoor?

Fred Burger – Willy Spierenburg 3-1
Willy kwam 1-0 in sets voor en leek op weg naar een knappe overwinning. Echter Fred kwam sterk terug en pakte 2 sets op rij. Willy besloot vervolgens op te geven dus Fred plaatst zich voor de halve finale. Hier zal hij uitkomen tegen Jeffrey Sparidaans. Wint de ervaring het van het talent?

In de verliezersronde zijn de halve finales ook bekend. Hier zal Roland Stokmans het opnemen tegen Oswin Streden en Eric Wouters zal uitkomen tegen Stijn Soetens.De finaledag is a.s. zaterdag en wordt aangevangen om 19.30. Hier volgt ook de prijsuitreiking van het hoofdtoernooi.
.