Home Ranking nieuws Quin Wester wint voorronde Dartstarsranking in De Vrijbuiter

Quin Wester wint voorronde Dartstarsranking in De Vrijbuiter

Quin_Wester

Afgelopen vrijdag stond er in De Vrijbuiter alweer een voorronde van de Dartstartsranking op het programma. Uit verschillende regio’s hadden darters weer de weg gevonden naar Apeldoorn waaronder ook de kersverse Europees jeugdkampioen (koppels en teams) Quin Wester. En hij liet gelijk van zich horen door zich als eerste te plaatsten voor de finale. Hij wist in de halve finale te winnen van Tokan Ata. In die finale moest hij het opnemen tegen William van Luttikhuizen. William wist in de halve finale te winnen van Ronald Lenderink.

De finale was een best of 9 en tot de 7e leg was het een zeer gelijk op gaande strijd van een zeer hoog niveau. Echter bij een 4-3 tussenstand trok Quin zijn goede vorm door en wist de twee daar op volgende legs (14 en 13 darter) ook te winnen en daardoor deze voorronde op zijn naam te schrijven. De troostfinale (3e en 4e plaats) wist Ronald Lenderink te winnen waardoor hij beslag legde op de 3e plaats.

De finale van de verliezersronde ging tussen Michel Harskamp en Sander Zwarthof. Michel had in de halve finale Dennis van Luttikhuizen verslagen en Sander wist te winnen van Raymond de Harder. De finale waren de heren goed aan elkaar gewaagd. Echter het was Sander die aan het langste eind troken de finale met 4-2 wist te winnen. Hier werd de troostfinale door Dennis van Luttikhuizen gewonnen van Raymond de Harder.

Winnaarsronde:

Halve finales:

William van Luttikhuizen – Ronald Lenderink 5-2

Quin Wester  – Tokan Ata 5-1

Finale:

William van Luttikhuizen – Quin Wester 3-6

 

Verliezersronde:

Halve finales:

Dennis van Luttikhuizen – Michel Harskamp 2-4

Sander Zwarthof – Raymond de Harder 4-0

Finale:

Michel Harskamp – Sander Zwarthof 2-4

 

180 érs:

Quin Wester 7x

William van Luttikhuizen 7x

Tokan Ata 3x

Boy van Veluwe 2 x

Michel Harskamp 1x

Raymond de Harder 1x

 

Hoogste finishes:

Quin Wester 125

Ronald Lenderink 121

Tokan Ata 111

William van Luttikhuizen 100

.