Home Ranking nieuws RegioDarts: Bachus All Stars kampioen Eredivisie BDC

RegioDarts: Bachus All Stars kampioen Eredivisie BDC

935907201_5_vmtN

In de eredivisie van de BDC competitie is Bachus All Stars uit Rosmalen kampioen geworden van het seizoen 2009 – 2010. Na een zeer spannend seizoen waar Broken Arrows en Bachus All Stars elkaar elke week probeerde af te troeven kwam uiteindelijk Bachus All Stars als winnaar uit de bus. Vorige week werd op 15 april de uitwedstrijd van Bachus All Stars naar de directe concurrent al gewonnen met 3-6. Hierdoor hadden de All Stars voldoende aan een kleine 5-4 overwinning op Van Ouds.

De All Stars begonnen niet gelukkig, hoewel er sterk spel vertoond werd, de eerste 2 singels werden verloren. De 0-2 achterstand bracht dus weer extra spanning met zich mee, en gaf het team van Broken Arrows die op de baan naast die van de All Stars speelde weer wat hoop. De partijen na de 0-2 werden tot aan de 5-2 wel gewonnen door het kampioensteam, waarmee aan alle hoop van Broken Arrows een einde gemaakt werd. De uiteindelijke score van 6-3 was ruim voldoende voor de All Stars om het feest los te laten barsten.

Na jaren van alleen heersing in de BDC Eredivisie hebben Rico Dera, Gino Vos, Toon Greebe, Tony West, Richard van Zijtveld en Dingo Manuel een einde gemaakt aan de zegereeks van collega’s Broken Arrows.

Tekst: Café Bachus