Home Ranking nieuws Hurrebrink stopt ontketende Luttikhuizen op Cashino-ranking

Hurrebrink stopt ontketende Luttikhuizen op Cashino-ranking

Hurrebrink_Remon

Afgelopen vrijdag stond alweer de 9e voorronde van de Vrijbuiter Cashino Darts Ranking op het programma. Een sterk deelnemersveld met o.a. Ahmad Amady, Remon Hurrebrink, Tokan Ata, Jeffrey Bekema en Michel van de Horst hadden hun weg naar de Vrijbuiter in Apeldoorn gevonden.  Uiteindelijk waren het Remon Hurrebrink en William van Luttikhuizen die in finale mochten strijden voor de winst.

Remon wist de finale te bereiken door in de kwartfinale Tokan Ata te verslaan. In de halve finale mocht Remon het opnemen tegen Boy van Veluwe. Boy had net niet dat beetje geluk wat hij nodig had om Remon te verslaan. Remon met al zijn ervaring gooide precies op de juiste momenten hoge scores en belangrijke finishes.

In de finale moest Remon het gaan opnemen tegen een vanavond ontketende William van Luttikhuizen. Na in de poule al van Ahmad Amady (3-0) te hebben gewonnen (nipt verlies van Tokan 3-2) moesten ook Michel van de Horst (kwartfinale) en Jeffrey Bekema (halve finale) het onderspit delven.

Het was een gelijk opgaande strijd in de finale waarbij die tot aan de 2-3 alleen maar uit breaks bestond. Het was William die in de 6e leg zijn eigen leg wist te houden en zo een 4-2 voorsprong nam. In de 7e leg stonden beide heren weer op een dubbel en was het William die 2 wedstrijdpijlen miste. Remon gooide wel zijn dubbel (3-4). In de 8e leg stonden beide heren weer gelijk op een dubbel en dit maal was het weer Remon die als eerste checkte (4-4). De beslissende 9e leg moest uitsluitsel geven wie deze voorronde op zijn naam wist te schrijven. Het was Remon die ook nu weer precies op het juiste moment toesloeg een uitstekende leg (15 darts) gooide en vanuit een kansloze positie toch de finale wist te winnen.

Wederom werd het een geslaagde gezellige avond met partijen op een hoog niveau. Er werd maar liefst 29 x een 180’er gegooid en 9 maal een 100+ finish.

Ook zin om bijna € 1.000,– te verdienen op de finale dag…. Dat kan door minimaal 6 voorrondes mee te doen met deze Vrijbuiter Cashino Darts Ranking. De eerst volgende keer is aankomende vrijdag 23 september 2011. Aanvang 20.00 uur. Inschrijven tot 19.45 uur. Kijk voor meer data en informatie op www.cafe-vrijbuiter.nl.

LET OP: Voorronde van vrijdag 16 september is verplaats naar vrijdag 28 oktober

Hieronder de uitslagen van de kwartfinales, halve – en finales, de hoogste finishes en 180’ers.

Kwartfinales:

Arthur Koevermans – Jeffrey Bekema 1-4

William van Luttikhuizen – Michel van de Horst 4-1

Daniël Lijnsvelt – Boy van Veluwe 3-4

Remon Hurrebrink – Tokan Ata 4-2

Halve finales:

William van Luttikhuizen – Jeffrey Bekema 4-0

Boy van Veluwe – Remon Hurrebrink 1-4

Finale:

William van Luttikhuizen – Remon Hurrebrink 4-5

Hoogste finishes:

William van Luttikhuizen 130/116/110

Tokan Ata 120/112/106

Jeffrey Bekema 114

Remon Hurrebrink 113

Arthur Koevermans 106

180’ers:

William van Luttikhuizen 8x

Jeffrey Bekema 6

Tokan Ata 4x

Boy van Veluwe 2x

Michel vd Horst 2x

Ahmad Amady 2x

Roberto Di Natale 1x

Daniel Lijnsvelt 1x

Davide Chelline 1x

Arthur Koevermans 1x

Remon Hurrebrink 1x