Home Ranking nieuws Ricardo Kleijer wint 5e voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking

Ricardo Kleijer wint 5e voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking

Naast wat andere toernooitjes (zoals de Grand slam of darts en de NDB) stond afgelopen vrijdag ook weer het prestigieuze Cashino Vrijbuiter Ranking toernooi op het programma. Mooi om te zien dat onder de 27 inschrijvingen veel nieuwe gezichten (Vincent Kamphuis, Henri Klein, Guido Raalte, Sander Voz, Jaimy Michels en Ricardo Kleyer) te zien waren.

Een sterk deelnemersveld wat ook werd bevestigd door dat er maar liefst 24 x een 180’er en 7 x een 100+ finish werd gegooid. Het was William van Luttikhuizen die met een 170 finish de hoogste finish noteerde en zo de pizza-bon in de wacht sleepte.

De nieuwe deelnemers lieten gelijk zien waarvoor ze gekomen waren. Drie spelers haalden maar liefste gelijk de halve finales. Sander Voz speelde tegen Ricardo Kleijer. Ondanks een strijdende Sander wist Ricardo toch de partij met 4-2 naar zicht toe te trekken. In de de andere halve finale werd een zeer goede en vooral spannende strijd geleverd tussen Henri Klein en William van Luttikhuizen. Het was William die deze hoogstaande partij met 4-3 wist te winnen.

De finale ging dus tussen Ricardo en William. De poulewedstrijd tussen deze 2 wist William nog met 3-1 te winnen. In finale was het William die scorend flitsend uit de startblokken kwam maar vanaf de 2e leg de dubbels miste. Hier maakte Ricardo gretig gebruik van en wist uiteindelijk de finale met 4-1 in zijn voordeel te beslissen waardoor hij de 5e voorronde op zijn naam zette.

In de verliezersronde waren het Dirk Boomgaard, Arjan Wagner, Sander Zwarthof en Rene Beijerman die de kwartfinale wisten te bereiken. Dirk wist hierin duidelijk van Arjan te winnen met 2-0. Sander had meer moeite en wist uiteindelijk Rene met 2-1 te verslaan. In de finale was Sander weer op dreef en wist deze duidelijk met 3-0 te winnen van Dirk en hij werd hiermee de winnaar van de verliezersronde.

Hier onder overzichten vanaf de laatste 8 (winnaars -en verliezersronde), 180’ers en hoogste finishes.

Winnaarsronde laatste 8:
William van Luttikhuizen – Guido Raalte 3-1
Henri Klein – Frank vd Berg 3-0
Michel Harskamp – Sander Voz 1-3
Tokan Ata – Ricardo Kleijer 0-3

Halve finales:
William van Luttikhuizen – Henri Klein 4-3
Sander Voz – Ricardo Kleijer 2-4

Finale:
William van Luttikhuizen – Ricardo Kleijer 1-4

Verliezersronde laatste 8
Daniël Scholten – Dirk Boomgaard 0-2
Arjan Wagner – Piet Borst 2-0
Jaimy Michels – Sander Zwarthof 0-2
Rene Beijerman – Norman Broekhout 2-1

Halve finales:
Dirk Boomgaard – Arjan Wagner 2-0
Sander Zwarthof – Rene Beijerman 2-1

Finale:
Dirk Boomgaard – Sander Zwarthof 0-3

180’ers:
4x Ricardo Kleijer
3x William van Luttikhuizen
3x Tokan Ata
3x Sander Voz
2x Stanley Fuzalli
2x Vincent Kamphuis
2x Lesley Pater
1x Frank vd Berg
1x Boy van Veluwe
1x Jaimy Michels
1x Michel Harskamp
1x Rene Beijerman

Hooge finishes (100+):
170 William van Luttikhuizen
164 Herni Klein
120 Guido Raalte
115 William van Luttikhuizen
113 Stanley Fuzalli
100 Jeroen Bremer

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.