Home Ranking nieuws Ricardo Kleyer wint 7e Cashino Vrijbuiter Ranking

Ricardo Kleyer wint 7e Cashino Vrijbuiter Ranking

Deze keer waren er 23 deelnemers. Een leuke opkomst, ondanks dat onze goedheiligman in ons land is en vele mensen dit toch graag vieren.
Het was een zeer geslaagde avond in Cafe De Vrijbuiter, een gezellige, ontspannen sfeer. Het toernooi verliep goed, rond 22:30 was de poule klaar. Daarna begon het grootte spel van bepaalde darters, Ricardo Kleyer, Vincent Kamphuis, Edwin Veldhuis en Tokan Ata, zeer mooi om te zien. De pizza van de week (uitgereikt door San Remo) ging naar Edwin van de Veen. Hij gooide een finish van 115, Bull – 15 – Bull! Ricardo Kleyer wint alweer van Tokan Ata, het was zeer hoog niveau deze partij, toch een overwinning van 3-0.

In de verliezersronde speelde Maribelle in de halve finale een goede partij tegen Niels Klopman, uitslag is 1-2 geworden voor Niels. In de andere partij van de halve finale was het Edwin van de Veen tegen Stanley Fuzallie, Stanley heeft deze partij gewonnen met 2-0. De finale Niels tegen Stanley, welke uiteindelijk gewonnen is door Niels met een close finish van 3-2. Beide zeer goed gespeeld deze avond!

In de halve finale van de winnaarsronde stond Edwin Veldhuis met 2-0 voor tegen Vincent Kamphuis, helaas doordat Edwin vele dubbels mist, gaat Vincent er met de winst vandoor. In de andere halve finale wist Ricardo Kleyer zeer overtuigd de wedstrijd winst binnen te halen tegen Bubba. Tijdens de spannende finale stond Vincent met 3-1 voor tegen Ricardo. Maar Ricardo weet zich terug te vechten tot 3-3, doormiddel van een mooie laatste leg voor Ricardo en doordat Vincent helaas 1 pijl miste voor de dubbel 20 voor de wedstrijd, gaat de winst toch naar Ricardo.
Onze winnaar van deze 7e Cashino Vrijbuiter Ranking is Ricardo Kleyer!

Hoogste Finishes:
Ricardo Kleyer 113
Roberto Di Natale 112
Sander Zwarthof 110
Lesley Pater 104

180-ers:
Stanley Fuzallie 5x Bas Neusink 1x
Ricardo Kleyer 5x Bjorn Vijge 1x
Tokan Ata 4x Frank van de Berg 1x
Edwin Veldhuis 3x Edwin van der Veen 1x
Buba 3x Vincent Kamphuis 1x

Winnaarronde
Kwart finale:
Tokan Ata 0-3 Ricardo Kleyer
Frank van der Berg 1-3 Bubba
Bjorn Vijge 1-3 Vincent Kamphuis
Edwin Veldhuis 3-2 Sander Zwarthof

Halve finale:
Ricardo Kleyer 3-0 Bubba
Vincent Kamphuis 3-2 Edwin Veldhuis

Finale:
Ricardo Kleyer 4-3 Vincent Kamphuis