Roger Janssen wint de eerste Zomerranking in Café Quincy Ranking nieuws
Ranking nieuws

Roger Janssen wint de eerste Zomerranking in Café Quincy

Roger Janssen wint de eerste Zomerranking in Café Quincy

In de verliezerskant werd er gestreden voor de tweede finaleplaats. Jean Pierre Hendrix liet hier van zich horen door overwinningen op Junni Ruiter, Wichard Knoops, Brian Meering, Bart Cornips en Marc van de Goor. Na deze zegereeks werd hij gestopt door Roger Janssen. Roger en Paul mochten uiteindelijk onderling uitvechten wie de tweede finalist zou worden. In deze partij pakte Roger zijn revanche en plaatste zich met 3-1 voor de finale. In deze finale moet hij twee keer van Joppe winnen om het toernooi op zijn naam te schrijven.

In de eerste finale kwam Roger als een speer uit de startblokken en gaf deze voorsprong niet meer af. Met een 4-1 overwinning sleepte hij er een alles beslissende wedstrijd uit. In de tweede wedstrijd was het Joppe die het initiatief nam. Echter kreeg hij het niet voor elkaar om de wedstrijd te beslissen en zag Roger zijn kansen wel benutten. Zo was het Roger Janssen die de eerste toernooi zege op zijn naam mag schrijven dit jaar.

In totaal werden er 38 maximale scores gegooid. Sven Wens was hier de hofleverancier met 7 keer een 180 score. De hoogste finish van de avond was 122 en kwam op naam van Oswin Strede.

De ranking is hier te vinden op.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws