Home Ranking nieuws Ronald Lenderink wint eerste Cashino Vrijbuiter ranking

Ronald Lenderink wint eerste Cashino Vrijbuiter ranking

Het was dan weer zover Zondag 26 September weer de eerste van een nieuwe serie vrijbuiter rankingen.
Deze eerste keer waren er 22 enthousiaste deelnemers en deelneemsters naar cafe de vrijbuiter gekomen om zich weer met elkaar te meten en een plek te veroveren op de rang lijst die straks toegang ging bieden tot de finale dag waar uiteindelijk de grote prijzen worden verdeeld.

Ook voor de dagwinnaraars stonden er leuke traktaties klaar in zo wel de winnaars als verliezersronde. Dit bleek een prima motivatie om de spelers een beste pijlen in het bord te doen werpen. Ook was er een heerlijke pizza voor de eerste die een bull finish boven de honderd wist te gooien. De bull werd dus een zeer gewilde dubbel.

Al direct vanaf de poule wedstrijden was de goede gezellige sfeer die zo kenmerkend was geweest voor de vorige ranking weer voelbaar.In de hierop volgende poulefase werden er hele mooie wedstrijden afgewerkt onder weg naar de halve finales en natuurlijk uiteindelijk de finale.
In de verliezersronde wist Rene Beijerman met een 2-1 zege over Jan de Graaf de finale te halen en Frank van der Berg versloeg met dezelfde cijfers Martijn Heuvink
Na een spannende finale wist Rene met 3-2 de winst naar zich toe tehalen.

In de winnaarsronde was het in de ene halve eindstrijd titelverdediger Ronald Lenderink die met 3-0 te sterk was voor zijn team genoot Sander Zwarthof.
Aan de andere kant was het Tokan Ata die de winst moest laten aan de jeugdige getalenteerde Enrico moes met 3-2. In de finale was het Ronald Lenderink die in een goed vorm stak en toch echt de meerde was van Enrico met 4-0 in een best of seven.

En zo kwam er een einde aan een leuke dartmiddag en nog 8 stuks te gaan voor de finale dag.
Als u het ook mee wilt maken kom dan vrijdag 8 oktober naar de vrijbuiter de aanvang is dan om 20.00 uur ik zou zeggen tot dan in Cafe de vrijbuiter schubertplein 12 in Apeldoorn

tekst: Tokan Ata

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.