Speeldag 1 OSR: Van de Pas verslaat lokale held Dennis Klamer Ranking nieuws
Ranking nieuws

Speeldag 1 OSR: Van de Pas verslaat lokale held Dennis Klamer

Speeldag 1 OSR: Van de Pas verslaat lokale held Dennis Klamer

Afgelopen dinsdag konden de mouwen worden opgestroopt voor een nieuwe cyclus van de Oranjebar Super Ranking. Het is alweer de achtste editie en een nieuwe ranking betekent nieuwe kansen voor iedere zichzelf respecterende darter om zich te plaatsen voor de finaledag.

Ondanks de zomerse temperaturen en de inmiddels begonnen vakantie kon er toch worden gestart met 13 deelnemers zodat er 4 groepen konden worden gemaakt. De beste twee spelers van iedere groep gingen door en daarbij zat een grote verassing, namelijk Ted Ebbers, die zich voor het eerst sinds het bestaan van de OSR wist te plaatsen bij de laatste acht.

In de kwartfinales melden zich naast Ted ook nog Benito van de Pas, Nico Thissen, Dennis Klamer, Dennis Gijsberts, Hermie van Orsouw, Peter van den Broek en Davy van der Zande. Deze ronde resulteerde in het overblijven van Benito, Hermie, Dennis Klamer en Davy. Saillant detail was de uitschakeling van Nico Thissen die ondanks een 149 finish toch het onderspit moest delven.

In de halve finale waren het de “180 monsters” die zich wisten te plaatsen voor de finale. Eerst was Dennis (7x 180) met 4-3 te sterk voor Hermie waarna Benito (11x 180) met 4-2 van Davy wist te winnen in een Tilburgs onderonsje.

In de finale ging Benito vrolijk verder en was er voor Dennis geen eer te behalen. Met een 5-1 werd de man uit Lieshout uit zijn lijden verlost. Opnieuw een mooie toernooi overwinning voor de “180-Machine” en misschien wel het begin van een nieuwe zegereeks. In de komende 11 weken zal duidelijk worden of het record van Gino Vos serieus wordt aangevallen.

Uitslag van speeldag 1: 1. Benito van de Pas 2. Dennis Klamer 3. Hermie van Orsouw en 4. Davy van der Zande.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 16 juli 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws