Home Ranking nieuws Super Ranking IV “Braulio Roncero opnieuw de beste op dag 8”

Super Ranking IV “Braulio Roncero opnieuw de beste op dag 8”

roncero

De achtste kwalificatie avond van Oranjebar Super Ranking IV werd alweer gespeeld en langzamerhand begint de top16 zich te vormen. Om te voorkomen dat ze bij de finaledag zullen ontbreken waren er een flink aantal kanonnen aanwezig om te proberen hun plek veilig te stellen.

Van de top 16 tot op dit moment, Gino Vos,  Bobby Biemans,  Dennis Klamer,  Peter van den Broek, Wesley van Hout, Nico Thissen, Stefan Deisterblom, Benito van de Pas, Roy Leenders, Hermie van Orsouw, Abdil Loubane, Braulio Roncero, Theo Bekkers, Davey van der Zanden, Paul Tesser en Koen van Engeland, ontbraken er slechts een paar waardoor enkele andere hun kans konden grijpen.

Na de voorrondes en een aantal knock-out wedstrijden bleken Benito van de Pas, Braulio Roncero, Nico Thissen en Antoine Kanters vanavond de vier sterkste. Braulio maakte echter een eind aan de aspiraties van Benito en de goedlachse Antoine gaf Nico het nakijken zodat de gemiddelde leeftijd van de finalisten deze avond tot een recordhoogte steeg. Niks geen jeugd of aanstormend talent maar twee mannen op leeftijd die streden om de maximale punten. In de finale liet Braulio opnieuw zien dat hij het spelletje nog steeds niet verleerd is en ondanks de moedige tegenstand van Antoine moest hij de zege aan de man uit Oss laten.

Uitslag van dag 8; 1. Braulio Roncero 2. Antoine Kanters 3. Nico Thissen en 4. Benito van de Pas.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 21 augustus 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00