Home Ranking nieuws Super Ranking IV “Gino Vos in finale te sterk voor Braulio Roncero”

Super Ranking IV “Gino Vos in finale te sterk voor Braulio Roncero”

IMG_0248dartfreakz12

De zesde kwalificatie avond van Super Ranking IV werd gesierd door een onverwachts bezoek van Gino Vos en zijn maatjes en een moedige Helmonder in de persoon van Antoine Kanters. Mede hierdoor konden ruim 20 dartspelers aan de bak om de dagzege en de kwalificatiepunten voor de finaledag.

De laatste acht spelers die voor de finale in aanmerking kwamen waren; Roy Leenders, Braulio Roncero, Koen van Engeland, Davy van der Zanden, Gino Vos, Dave van Lee, Antoine Kanters en Hermie van Orsouw. Zij mochten de knock-out rondes, de kwart-, halve- en finale, spelen.

Eerst vielen Hermie van Orsouw, Koen van Engeland, Davy van der Zanden en Antoine Kanters af in de kwartfinales waar Hermie tegen een 170 finish van Roy Leenders opliep en Davy van der Zande net te kort kwam tegen Gino Vos die met 2-3 winst doorging.

In de halve finales werden de mannen van de jongens gescheiden en was er winst voor Braulio Roncero tegen Roy Leenders en winst voor Gino Vos tegen Dave van Lee, beiden partijen kwamen de winnaars niet in gevaar.

De bende van Oss dus in de finale. Hierin kwam het verschil tussen oud en jong naar boven; waar Braulio deze avond kennelijk veel energie had verspeeld en zich voor iedere beurt moest opladen, ging Gino vol energie van start en steeds beter spelen met als gevolg een 2-5 eindstand in het voordeel van de Vos uit Oss. Met dit resultaat komt Gino in de top 20 van het tussenklassement wat voor hem wellicht reden is om ook de komende speelavonden mee te doen.

Uitslag van dag 5:

1. Gino Vos

2. Braulio Roncero

3. Roy Leenders

4. Dave van Lee.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 07 augustus 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00