Home Ranking nieuws Toernooi uitslagen uit de regio Rijnmond

Toernooi uitslagen uit de regio Rijnmond

RegioDarts Zuid Holland

Marcel van Verk wint 8e HWDO toernooi
Ditmaal werd er gespeeld in Café ’t Centrum te Puttershoek. Bijna alle favorieten voor de rankingtitel waren aanwezig en dus werd er weer flink gestreden op de Hoeksche Waard. Vandaag wist de fietsenmaker van Puttershoek te winnen. Marcel van Verk toonde zijn sterke competitie vorm en won voor het eerst dit seizoen een HWDO Rankingtoernooi. Op dit moment staat Nico de Wit nog altijd aan kop en wordt hij gevolgd door Mitchell Krijger, Gertjan Resoort en Arjan Brussaard.

Uitslag 8e HWDO toernooi

Winnaarsronde:
1. Marcel van Verk
2. Gertjan Resoort
3. Mitchell Krijger
4. Arjan Brussaard
5. Nico de Wit
5. Ronald Snaauw
5. Ron Kars
5. Marcel Goudswaard

Martin Jongejan heer en meester op 11e toernooi Achthuizenranking
Ook ditmaal wisten er weer een hoop darters de FIOS kantine te Achthuizen te vinden. Ook ditmaal weer een hoop maximale scores, deze avond bleef het hangen op 34 stuks. Het mag geen verrassing meer zijn. Martin Jongejan won het toernooi en versloeg o.a. Wilko Kattestaart, Ronald Snaauw, John Vlietland en Jeroen van Die. Op dit ogenblik staat Jan Hokke bovenaan op de ranglijst en wordt hij gevolgd door Roy Moerenhout, Ronald Snaauw en Jan Melissant.

Uitslag 11e Achthuizen Rankingtoernooi

Winnaarsronde:
1. Martin Jongejan
2. Wilko Kattestaart
3. John Vlietland
3. Raymond v/d Ende
5. Ronald Snaauw
5. Piet Nootenboom
5. Danny Moonen
5. David Bouman

Verliezersronde:
1. Jan Hokke
2. Ruben Schilperoord

Tevens is er bekend gemaakt dat de 2e Open Achthuizen gehouden zal worden op zaterdag 3 juli 2010 in de FIOS Kantine te Achthuizen. Er is een minimale prijzenpot van €4000,-. De winnaar van het toernooi gaat naar huis met €1000,-. Meer informatie over dit toernooi is te vinden op www.dartpromotie.nl

De razende reporter
Bron: Dartpromotie.nl en de HWDO