Aankondiging: Dit weekend SDvN in Tilburg, Apeldoorn en Geleen Ranking nieuws
Ranking nieuws

Aankondiging: Dit weekend SDvN in Tilburg, Apeldoorn en Geleen

Aankondiging: Dit weekend SDvN in Tilburg, Apeldoorn en Geleen

Dit weekend vindt er op 3 plaatsen een Sterkste Darter van Nederland ranking plaats. In Tilburg vindt de tweede ranking plaats, in Apeldoorn zijn ze aangekomen bij de open eindranking en in Geleen vindt een gesloten eindranking plaats.

SDvN Tilburg
Pool en Biljartcentrum De Romein, Professor Romeinstraat 17
Vrijdag 21 juni 2013
Inschrijven tot 19:45
Aanvang 20:00

De eerste ranking kwam op naam van Sven van Dun, die in de finale Benito van de Pas versloeg. Zullen we deze heren weer in de finale terugzien of gaan spelers als Henri van Es, Danny Lens en Jeffrey Vermeer zich in de strijd mengen. De tweede ranking in Tilburg beloofd weer een spektakel te worden tussen de darters uit Tilburg, omstreken en wie weet van daarbuiten.

SDvN Apeldoorn
De Vrijbuiter, Schubertlaan 12
Zaterdag 22 juni 2013
Inschrijven tot 19:45
Aanvang 20:00

Aangezien niet alle gegevens compleet zijn ontvangen is niet geheel bekend wie er hebben deelgenomen aan de SDvN ranking te Apeldoorn. Daarom is er voor gekozen een “open” eindranking te houden. Deelname is dus mogelijk voor iedereen en kost € 5,-. De winnaar plaatst zich voor de SDvN landelijke finale, mocht deze speler al geplaatst zijn via SDvN Apeldoorn dan schuift deze plaats door naar de nummer vijf op de ranking en dat is Quin Wester. Er is een prijzenpot van € 300,- beschikbaar voor de Eindranking in Apeldoorn.

SDvN Geleen
Café-zaal De Reunie, Wilhelminastraat 1
Zaterdag 22 juni 2013
Inschrijven tot 19:45
Aanvang 20:00

In Geleen is er gekozen de afgelopen cyclus af te ronden middels een finaletoernooi waar de beste 8 spelers aan deel mogen nemen. De winnaar plaatst zich voor de SDvN landelijke finale, is deze speler al geplaatst dan gaat de nummer 5 naar de landelijke finale en dat is Mike Mols. De deelnemers aan deze finaledag kunnen voor meer informatie terecht bij Andy Boudewijn.

Meer informatie op www.sterkdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws