Home Ranking nieuws Tokan Ata & William van Luttikhuizen winnen koppeltoernooi Vrijbuiter

Tokan Ata & William van Luttikhuizen winnen koppeltoernooi Vrijbuiter

Tokan

Afgelopen zaterdag stond het koppeltoernooi bij de Vrijbuiter op het programma met meer dan 600 euro aan prijzengeld. Nadat de loting was verricht werd er gestreden voor een plaats in de winnaars- en verliezerronde. In de winnaarsronde waren het uiteindelijk Derek Telnekes en zijn maatje Frits die het mochten gaan opnemen tegen Tokan Ata en William van Luttikhuizen. Derek en Frits wonnen in de kwartfinale van het koppel Michel/Ramon en Arthur Koevermans /Sander Kluft. In deze halve finale was het ook Derek die met een 144-finish de hoogste finish van de dag wist te gooien.

Tokan en William bereikten de finale door een zeer gelukkige overwinningen op de zeer goed spelende  Henk en Enrico Moes en in de halve finale versloegen zij Quin Wester/ Rene Beijerman. Er moesten in de finale 3 sets gewonnen worden om vervolgens te hoofdprijs van 200 euro in de wacht te slepen. Het waren Derek en Frits die in de eerste set precies op de juiste momenten toesloegen en daardoor op een 1-0 voorsprong kwamen. Vervolgens waren het Tokan en William die een tandje bij schakelden en steeds iets beter hun trippels wisten te vinden. Hierdoor wisten ze het verzet van de goede spelende jonge jongens te breken en zo 3 opeenvolgende sets op rij te winnen en daarmee de eindoverwinning veilig te stellen.

Uitslag Winnaarsronde:

1e Tokan Ata en William van Luttikhuizen

2e Derek Telnekes en Frits

3e Arthur Koevermans en Sander Kluft

3e Quin Wester en Rene Beijerman

In de verliezersronde werd er gekozen om nogmaals in de poule te gooien en zo het prijzengeld te verdelen aan de nummers 1 t/m 4 in de poule… Na veel onderlinge strijd en gezelligheid waren het Roland en Tim die de eerste plaats wisten te behalen in de poule en daarmee de 1e plaats in de verliezerronde en 100 euro wisten te bemachtigen.

Uitslag verliezersronde

1e Roland van Gelderen en Tim Rudolf

2e Jan de Graaf en Laura van Gelderen

3e Johan Krenger en Daniël Scholten

3e Menno en Daniëlle