Home Ranking nieuws Tony West en Martijn van Son zijn de sterkste in Rosmalen

Tony West en Martijn van Son zijn de sterkste in Rosmalen

107

Op de woensdagavondranking van 24 maart in café Bachus te Rosmalen waren deze keer slechts 15 deelnemers afgekomen, vermoedelijk kwam dit door het, voor de tijd van het jaar, goede weer.

Jackpot 7 Ranking
In de Jackpot 7 Ranking probeerden 8 deelnemers tijdens deze laatste voorronde een plaats op de eindranking in de wacht te slepen. Deze 8 deelnemers werden verdeeld over twee poules van vier. In poule 1 zaten Charona de Laat, Dingo Manuel, Rico Dera en Tim Fonteijn. Rico won al zijn wedstrijden en behaalde hierdoor de eerste plaats in de poule met 12 punten. De tweede plaats was op onderling resultaat voor Tim Fonteijn met 9 punten. Dingo Manuel vond zichzelf terug op de derde plaats met 9 punten. Charona de Laat wist 7 punten te behalen en eindigde hiermee vierde in de poule.
In de 2e poule streden Stas Oomen, Tony West, Toon Greebe en Vincent Verweij tegen elkaar. Tony West wist al zijn wedstrijden winnend af te sluiten en eindigde dus eerste in de poule met 12 punten. Toon Greebe vond zichzelf terug op de tweede plaats met 11 punten. Vincent Verweij behaalde 8 punten en daarmee de derde plaats. De vierde plaats was voor Stas Oomen met 1 punt.

Kwartfinale
Tony West – Charona de Laat 4-0
Tony West wist met goed spel redelijk eenvoudig met 4-0 te winnen van Charona de Laat.

Vincent Verweij – Tim Fonteijn 4-1
Vincent Verweij was duidelijk de betere in de wedstrijd tegen Tim Fonteijn en won dus met 4-1.

Stas Oomen – Rico Dera 2-4
Rico Dera was met 4-2 te sterk voor Stas Oomen.

Toon Greebe – Dingo Manuel 4-2
Dingo Manuel werd met 4-2 verslagen door Toon Greebe.

Halve finale
Tony West – Vincent Verweij 4-1
Tony West zette zijn goede spel voort en won met 4-1 van Vincent Verweij.

Rico Dera – Toon Greebe 3-4
In een erg spannende wedstrijd trok Toon Greebe net aan het langste eind en versloeg Rico Dera met 4-3.

Finale
Tony West – Toon Greebe 4-0
Tony West speelde ook een sterke finale en won zo met maar liefst 4-0 van Toon Greebe.

Fun Darts Ranking
De 7 deelnemers die meededen aan de Fun Darts Ranking werden in 1 poule gegooid. In deze poule zaten Jacco Krook, Johan Timmers, Jos Megens, Martijn van Son, Patrick Langenbach, Tommie Oomen en Wesley Manie. Een goed spelende Martijn van Son wist al zijn wedstrijden te winnen en eindigde hierdoor eerste met 18 punten. De onvoorspelbare Jos Megens, die onder andere een 180 wist te gooien, pakte 17 punten en daarmee de tweede plaats. De derde plaats was voor Wesley Manie met 15 punten. De sterk scorende Patrick Langenbach eindigde vierde met 14 punten. Jacco Krook die lekker stond te gooien vond zichzelf terug op de vijfde plaats met 12 punten. Johan Timmers werd zesde met 9 punten. Tommie Oomen behaalde 7 punten en daarmee de zevende plaats.