Toon Greebe wint 1e ranking, Benito gooit 9 darter Ranking nieuws
Ranking nieuws

Toon Greebe wint 1e ranking, Benito gooit 9 darter

Toon Greebe wint 1e ranking, Benito gooit 9 darter

Eerder won Toon Greebe al met 3-0 van Gino Vos in de finale van de winnaarsronde en verder werden Benito van der Pas, Ron Willemsen, Jordy Waalboer en Jordy Manie Verslagen. Gino Vos versloeg op weg naar de finale Sylvia van der Pas, Robert Treffers, Hermie van Orsouw en Jelle Klaasen. De wedstrijd tegen Jelle Klaasen eindigde in 3-2 in het voordeel van Gino waarbij hij ook een 170 finish liet aantekenen. Even later deed Jelle dezelfde stunt en gooide de hoogst mogelijke uitgooi in zijn wedstrijd tegen Christiaan van Overdijk. Eerder op de avond kreeg Jelle nog een 167 finish om zijn oren in zijn eerste ronde partij tegen Michael van Oosterhout.

Naast deze hoge finishes was er nog een hoog staaltje deze avond. Benito van der Pas wist namelijk een 9 darter te gooien tijdens het ingooien op de Dinsdag Zomerranking. Vorige week interviewde Dartfreakz.nl dit aanstormende talent nog en stelde hem de vraag of hij weleens een 9 darter had gegooid. Op dat moment moest hij hierop nog antwoorden dat hem dat tot op heden nog niet gelukt was. Daar is sinds 2 juni 2009 dus verandering in gekomen. Eerder gooide Michael van Gerwen en Jelle Klaasen al een 9 darter op de dinsdagavond bij No-Score. Michael van Gerwen gooide hem tijdens de warming up en Jelle Klaasen gooide hem op 20 januari 2009 in de kwartfinale tegen Jordy Terburg. Aan dit rijtje wordt nu dus Benito van der Pas toegevoegd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws