Home Ranking nieuws Toon Greebe wint eindranking bij Bachus

Toon Greebe wint eindranking bij Bachus

bachusranking_10_juni_09

Op woensdag 10 juni vond de eindranking plaats voor de eerste serie woensdagavond rankings in cafe Bachus. Na enkele afmeldingen werden drie reserves opgeroepen om de laatste 16 compleet te maken. De nummers 17 t/m 19 mochten dan ook onverwachts deelnemen aan deze eindranking. Nadat de poulhoofden (nummers 1 t/m 4) ingevuld waren in het schema, konden de overige deelnemers er bij geloot worden. Veel verrassingen waren er niet in de poule fase van deze eindranking. Verrassend was wel de leg die Jordy Manie wist te pakken van Toon Greebe, zeker aangezien de rest van de avond alleen Rico Dera dit na kon doen. Opvallend was overigens wel dat outsider Wesley Hendriks (rechts op de foto) de enige 180 wist te gooien deze avond.

In de kwartfinale bleven ook de verrassingen uit en zo gingen Toon Greebe, Tony West, Gino Vos en Rico Dera door naar de halve finale. Daardoor bestond deze dan ook volledig uit spelers die volgend seizoen uitkomen voor Bachus All Stars. In de halve finale kwamen dan uiteindelijk toch de opvallende uitslagen van de avond boven water. Zo wist Rico Dera zijn koppelmaat van de Dutch Open, Gino Vos, te verslaan met 3-2 en zette Toon Greebe met 3-0 Tony West aan de kant. Gino bleek een beetje van slag en verloor de troostfinale dan ook met 3-0 van Tony West.

Ook de finale was voor de denderende trein, die Toon Greebe heet, geen enkel probleem, Rico werd met 3-1 verslagen. Volgende week woensdag 17 juni gaat er weer een nieuwe reeks van 10 woensdagavond rankings van start. Inschrijven kan tot 19:30 via cafe@cafebachus.nl of bellen naar 073-5030808. Inschrijven in cafe Bachus is natuurijk ook mogelijk.