Toon Greebe wint eindranking bij Bachus Ranking nieuws
Ranking nieuws

Toon Greebe wint eindranking bij Bachus

Toon Greebe wint eindranking bij Bachus

In de kwartfinale bleven ook de verrassingen uit en zo gingen Toon Greebe, Tony West, Gino Vos en Rico Dera door naar de halve finale. Daardoor bestond deze dan ook volledig uit spelers die volgend seizoen uitkomen voor Bachus All Stars. In de halve finale kwamen dan uiteindelijk toch de opvallende uitslagen van de avond boven water. Zo wist Rico Dera zijn koppelmaat van de Dutch Open, Gino Vos, te verslaan met 3-2 en zette Toon Greebe met 3-0 Tony West aan de kant. Gino bleek een beetje van slag en verloor de troostfinale dan ook met 3-0 van Tony West.

Ook de finale was voor de denderende trein, die Toon Greebe heet, geen enkel probleem, Rico werd met 3-1 verslagen. Volgende week woensdag 17 juni gaat er weer een nieuwe reeks van 10 woensdagavond rankings van start. Inschrijven kan tot 19:30 via [email protected] of bellen naar 073-5030808. Inschrijven in cafe Bachus is natuurijk ook mogelijk.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws