Home Ranking nieuws Toon Greebe wint woensdagavondranking bij Bachus

Toon Greebe wint woensdagavondranking bij Bachus

 

Poulefase

De 1e poule was de poule met de minste kwaliteit. De 1e plaats ging naar Sander Sonneveld met 9 punten. Thomas Hurkens eindigde 2e in de poule met 7 punten. De 3e plaats was voor Jacco Krook met 4 punten. Dave van de Wiel werd 4e met 3 punten.

 

De 2e poule werd gewonnen door Toon Greebe met 9 punten. Gaston Meunier werd 2e met 7 punten. De 3e plaats was voor Wesley Manie met 5 punten. Mike eindigde 4e met 2 punten.

 

De 3e poule was een poule met de nodige kwaliteit. Bjorn Fransen eindigde 1e met 8 punten. Tony West werd 2e met 7 punten. De 3e plaats was voor Vincent Verweij met 5 punten. Dingo Manuel werd 4e met 3 punten.

 

De 4e poule was de poule met de enige dame en de 2 jonge darters. Hier was de 1e plaats voor Charona de Laat met 8 punten. Jordy Manie werd 2e met 6 punten. De 3e plaats was voor Gertwin Beunis met 5 punten. Lars Fransen kwam helaas maar tot 4 punten en eindigde hiermee 4e.

 

De 5e poule was de poule met de meeste kwaliteit. Hierin eindigde Jelle Klaasen 1e met 12 punten. Gino Vos werd 2e met 10 punten. Rico Dera eindigde 3e met 8 punten. Ik weet helaas niet of Wesley Hendriks of Helmoed 4e eindigde, want ik heb die wedstrijd zelf niet gekeken en de uitslag van die wedstrijd is mij ook niet bekend.

 

De 6e poule werd gewonnen door Hermie van Orsouw met 12 punten. Bart Peeters eindigde op onderling resultaat 2e met 10 punten. Jeroen Timmermans werd 3e met eveneens 10 punten. De 4e plaats was voor Hein van Uden met 4 punten. Nienke Hurkens eindigde 5e met  1 punt.

 

Voor de laatste 2 tickets in de kwartfinale moesten nog beslissingswedstrijden worden gespeeld. De ene beslissingswedstrijd ging tussen Tony West, Gaston Meunier en Thomas Hurkens met Tony West als winnaar. De andere beslissingswedstrijd ging tussen Gino Vos en Bart Peeters met Gino Vos als winnaar.

 

Kwartfinale

Sander Sonneveld – Jelle Klaasen  0-3

Hierin liet Jelle zien wat hij in huis had en had weinig moeite met Sander.

 

Toon Greebe – Gino Vos 3-2

Het was de spannendste wedstrijd van de kwartfinale met Toon Greebe als uiteindelijke winnaar.

 

Bjorn Fransen – Tony West 1-3

Dit was een herhaling van de poulewedstrijd. In de poule wist Tony West met 3-2 te winnen van Bjorn. Ditmaal was het verschil iets groter en ging de overwinning met 3-1 naar Tony.

 

Charona de Laat – Hermie van Orsouw  0-3

Dit werd een redelijk eenvoudige overwinning voor Hermie van Orsouw.

 

Halve finale

Jelle Klaasen – Toon Greebe  2-3

Het was een zeer spannende wedstrijd, waarin alle legs met de darts meegingen en hierdoor wist Toon met 3-2 te winnen.

 

Tony West – Hermie van Orsouw  2-3

Ook dit was een zeer spannende wedstrijd. Hierin bleek Hermie met 3-2 te sterk voor Tony.

 

Troostfinale, wedstrijd om 3e en 4e plaats

Jelle Klaasen – Tony West  3-1

Het was een wedstrijd met goed spel in een hoog tempo, waarin Jelle met 3-1 aan het langste eind trok.

 

Finale

Toon Greebe – Hermie van Orsouw  3-1

Toon wist Hermie in de 1e leg meteen te breken en nam daarmee het initiatief in deze finale. Vervolgens gingen alle legs met de darts mee en won Toon dus met 3-1 van Hermie.