Home Ranking nieuws Toon Greebe wint ook in Den Bosch

Toon Greebe wint ook in Den Bosch

dsc01284

Toon Greebe zette een succesvolle week voort door na eerder deze week ook al de Maandagranking in Beuningen en de Zaterdagranking bij Bachus op zijn naam te zetten nu dus ook de Dinsdagranking in Den Bosch te winnen.  Hij wist tijdens de dinsdagranking de volgende reeks namen te verslaan:  Jerry Hendriks, Davy Verkooijen, Rico Dera, Roy Hamers, Benito van de Pas en Braulio Roncero.

Braulio Roncero kende ook een goede avond en rekende af met Paul Wacanno, Regina Diependaal, Christiaan van Overdijk, Robert Treffers, Andries Sterk en Benito van de Pas. Benito van de Pas kwam in de halve finale van de winnaarsronde uit tegen Toon Greebe die hem met 3-1 versloeg. Hierop kwam Benito in de verliezersronde Davy Verkooijen tegen die hij met 3-0 versloeg. Vervolgens mocht hij aanleggen tegen Willy van de Wiel en niet zonder succes. Benito van de Pas wist Willy van de Wiel met 3-0 te verslaan en zo door te stromen naar de laatste 3 wat uiteindelijk zijn eindstation bleek te zijn omdat hij niet was opgewassen tegen de kleine Spanjaard Braulio Roncero.

Paul  Wacanno kende ook een verrassend goede avond. Hij was namelijk verantwoordelijk voor de uitschakeling van Patrick Bulen en Gino Vos. Beide partijen wist Paul met 3-2 naar zich toe te trekken. Roy Hamers liet zich echter niet verrassen en zorgde met een 3-1 overwinning dat Wacanno tevreden moest zijn met een plaats bij de laatste 12.

Ook Andries Sterk had een goede avond. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de tweede verliespartij van Patrick Bulen en wist Willy van de Wiel met 3-2 te verslaan in de kwartfinale van de winnaarsronde. Braulio Roncero maakte echter een einde aan zijn reeks overwinningen door hem in de halve finale van de winnaarsronde te verslaan. Hierdoor komt hij in de verliezersronde nogmaals Willy van de Wiel tegen, maar die was nu op zijn hoede en liet Andries geen tweede maal met de winst ervandoor gaan. Zoals eerder vermeld was het een ronde later Benito die wel de genade klap uitdeelde aan Willy van de Wiel door een zeer sterke wedstrijd te gooien en Willy met 3-0 te verslaan.
dsc01276dsc01275

9e/12e plaats
Davy Verkooijen 3 1 Vincent Verweij
Paul Wacanno 1 3 Roy Hamers
Wouter Vaas 1 3 Willy van de Wiel
Tim Croesen 1 3 Robert Treffers
7e/8e plaats
Davy Verkooijen 3 1 Roy Hamers
Willy van de Wiel 3 2 Robert Treffers
5e/6e plaats
Davy Verkooijen 0 3 Benito van de Pas
Andries Sterk 0 3 Willy van de Wiel
4e plaats
Benito van de Pas 3 0 Willy van de Wiel
3e plaats
Braullio Roncero 3 0 Benito van de Pas
Finale
Toon Greebe 4 3 Braullio Roncero


Tussenstand
1 Toon Greebe 54
2 Braulio Roncero 51
3 Benito van de Pas 49
4 Jelle Klaasen 44
5 Gino Vos 32
6 Christiaan van Overdijk 32
7 Walter de Kort 29
8 Patrick Bulen 28
9 Michael van Oosterhout 27
10 Jordy Terburg 26
meer…