Home Ranking nieuws De tweede hattrick voor Dick van Dijk tijdens de Darts4life ranking

De tweede hattrick voor Dick van Dijk tijdens de Darts4life ranking

Dick2009 2

Vrijdagavond 8 uur. Tijd voor de Darts4life ranking. Oke, 5 over 8 dan… John Penders was wat verlaat, en kwam het excuus: “Voetbalschoenen halen bij de Gamma”. Na de correctie werd het voetbalschoenen halen en naar de Gamma. Hoe dan ook… 32 spelers/speelsters hadden zich wederom verzameld in Café de Gouden Leeuw in Heenvliet. Nadat alle nieuwtjes en alle visfeiten waren uitgewisseld, konden de poules beginnen.

Dit keer geen noemenswaardige vermeldingen of het moeten die 2 keer 180 zijn van Wauter Dupon. Onze goedlachse Fransman verloor zijn eerste wedstrijd kansloos van Chantal Euson, en dacht de winnaarsronde niet te halen. 2 keer 180, gaven hem zijn geloof terug en bracht hem naar de 2e plaats. Volgende week toch even de grote van de triples nameten. Nadat de rook opgetrokken was, konden er 16 door in de verliezersronde en 16 naar de winnaars.

Hieronder de uitslagen vanaf de laatste 8.

Verliezersronde:
Michel van Winsen wv Ron van Houwelingen
Ruben vd Vlies wv Joyce Poortvliet
Peter vd Veen wv Nel van Gorp
Bianca van Kampen wv Glenn Euson

Halve finale:
Ruben vd Vlies wv Michel van Winsen
Peter vd Veen wv Bianca van Kampen

Finale:
Peter vd Veen – Ruben vd Vlies 3-1

Winnaarsronde:
Arjan Poortvliet wv Carlos Figge
John Frenay wv Marco van Winsen
Dennis de Bruin wv Erik van Kampen
Dick van Dijk wv Frans Borsten

Halve finale:
Arjan Poortvliet – John Frenay 3-1
Dennis de Bruin – Dick van Dijk 0-3

Finale:
Arjan Poortvliet – Dick van Dijk 2-4

Vandaag zoals gezegd een gezellige opkomst met 32 darters. Helaas geen Edwin van Suylenkom en Raymond van den Ende wegens vakantie. En ook “Der Uwe” gaat op vakantie aankomende week. Voor Dennis de Bruin zijn het ook spannende tijden, Dennis nu op de 2e plaats van de ranking is (samen met zijn vrouw) in afwachting van de komst van een nieuwe telg in de familie de Bruin. Van het woord, weeën of vruchtwater, breekt er bij Dennis spontaan het zweet uit! Vandaag 17x de maximumscore genoteerd, en ik meen gezien te hebben dat Wouw-t “Bunny ears” Dupon er de meeste had… Dick van Dijk scoorde vandaag zijn 30e maximum, op de voet gevolgd door Dennis de Bruin. Hoogste finish was vandaag van John “Gamma” Penders met 164.

De hoogste staat nog steeds op naam van Arjan Poortvliet met 170. Vandaag was het dus Arjan die de finale haalde tegen wie anders dan de Ambassadeur van Darts4life himself, Dick van Dijk. De finale was er 1 van breken, en gebroken worden. Tot aan 2-2 ging het gelijk op, waarna Dick Arjan toch weer brak, en vervolgens wel zijn eigen leg behield, en zodoende voor de 3e maal op rij won. Dit is alweer zijn 8e toernooizege! Er komt nog een speelronde aan, alvorens we ons op kunnen maken voor de finaledag.

De opkomst op deze ranking is (gezien het weer en de vakanties) bijzonder goed, en zal ook zeker navolging vinden volgend jaar. Graag zien wij u volgende week weer terug , en rest mij niets anders dan u te bedanken voor de gezelligheid en sportiviteit op deze avond. Ook namens de organisatie, John Penders en Marco Voss.

Bron: Dartpromotie.nl
.