Van Mastrigt wint Zevenbergse Dartranking, Kist ook van de partij Ranking nieuws
Ranking nieuws

Van Mastrigt wint Zevenbergse Dartranking, Kist ook van de partij

Van Mastrigt wint Zevenbergse Dartranking, Kist ook van de partij

Tot grote verrassing van veel deelnemers aan het achtste dartstoernooi van de Zevenbergse Dartranking sloot de kersverse Lakeside World Darts Champion Christian Kist zich aan om een avondje te darten in Leven in de Brouwerij. Zes darters kregen hiermee de kans te spelen tegen de nog relatief onbekende wereldkampioen.

Nadat Kist drie partijen moeiteloos won lukte het de onverschrokken Harrie de Boe te winnen van de darter uit Vroomshoop. Met een 13-darter in de laatste leg was dat nog overtuigend ook. De Boe legde uit dat hij vooraf voor de gein had gezegd 'daar win ik wel van'. "Kwam het nog uit ook", aldus de Zevenbergse darter, die door iedereen gefeliciteerd werd. Ook Diana van Bokhoven speelde tegen Kist. "Ik kreeg dartles, maar het was wel leuk om die kans te krijgen."

Sponsor John Antens en uitbater Mario Ploeg hadden zich hard gemaakt de ranking op te luisteren met de wereldkampioen. Antens is daarnaast blij dat hij voor Christian Kist zijn nieuwe logo heeft mogen ontwerpen. De prof hield het na de voorrondes voor gezien om elders in het land zijn pijtjes te gooien. Corné van Mastrigt won zaterdag voor de zesde keer de ranking door in de finale Kees slokkers met 5-0 te verslaan.

Bron: BN De Stem. Foto: Edmund Messerschimdt
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws