VDO in Arcen winst voor Angelo Hermans en Houben Ranking nieuws
Ranking nieuws

VDO in Arcen winst voor Angelo Hermans en Houben

VDO in Arcen winst voor Angelo Hermans en Houben

Het VDO circus deed café de Gats in Arcen aan, thuishonk van DC Harmonie. Er waren op deze locatie 7 dartsbanen, 9 koppels, 38 heren deelnemers en 7 dames en Ves Jacobs die samen met Mike Biemans de teugeltjes strak hielden.

Bij de koppels plaatsten zich Pedro Heijnen en Remy Nijholt en Bjorn Hardenbol en Marco Verhofstad voor de koppel-finale ten koste van de koppels Marcel Höpfner en Gert Basten en Kerstien de Vries en Anneke Houben. Heijnen & Nijholt wonnen nipt met 3-2 van het duo Hardenbol & Verhofstad.

Van de 38 heren plaatsten zich de volgende spelers bij de laatste 8. Gert Basten wist nipt met 3-2 te winnen van Remy Nijholt. Marco Lemmen verloor met 2-3 van Roy van Aken. Angelo Hermans (die in de voorgaande game tegen Gio de Koning een 170 finish gooide) won met 3-1 van Erik Duijs. Kay van Gulik verloor met 0-3 van Pedro Heijnen.

De ½ finale tussen Gert Basten en Roy van Aken was met 0-3 een makkelijke prooi voor Roy. Angelo Hermans won overtuigend van Pedro Heijnen met 3-0. In de finale startte Roy van Aken met 140-180-100 en kwam makkelijk met 1-0 voor tegen Angelo Hermans. Het was een finale van een hoog nivo en de neutrale toeschouwer zat te smullen. De tonnen en tonveertigers vlogen om je oren en de finale werd uiteindelijk met 4-2 gewonnen door Angelo Hermans.

Bij de dames wist Anneke Houben de dames finale te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws