Home Ranking nieuws Vierde avond Noabers Ranking prooi voor Patrick Hendriks

Vierde avond Noabers Ranking prooi voor Patrick Hendriks

Hendriks Patrick

Vrijdag 26 april was het decor van de vierde avond van de Noabers Ranking 2013 bij café Het Zuiden te Almelo. Er deden 33 deelnemers mee, waarmee de organisatie natuurlijk weer tevreden was.

Aan het eind van de avond ging de finale tussen Patrick Hendriks en Fabian Roosenbrand. De weg van Hendriks na de poule ging via Dennis Regts, Melvin Hoekstra en Pascal Gierveld. En Roosenbrand zette achtereenvolgens Arjan Korte, Raymond Hoevenberg en Bert Drees opzij.

In de finale ging Roosenbrand als een komeet van start. Hij won de eerste twee legs beide in 15 darts en met mooie 100 en 113 finishes. Daarna was het Hendriks wat de klok sloeg. Hendriks won vier legs op rij in 15, 20, 18 en 15 darts. Roosenbrand liet het er niet bij zitten en pakte zijn eigen leg in 18 darts en brak vervolgens Hendriks in 15 darts met wederom een 113 finish. De negende leg moest dus de beslissing gaan brengen. Hierin ging Hendriks sterk van start maar door onder meer een 180 score kreeg Roosenbrand de eerste wedstrijdpijlen. Echter de twee die hij kreeg waren niet aan hem besteed. Hendriks gooide vervolgens 52 in 2 pijlen (S16, D18) uit en won hiermee de vierde avond.

De verliezersronde werd deze avond gewonnen door Patrick Westerink. Hij won in de finale met 3-0 van Alfons Oude Vrielink. Verder werd de hoogste finish gegooid door Fabian Roosenbrand; hij gooide 148 uit.

In de tussenstand heeft Patrick Hendriks nu weer de leiding. Hij heeft een voorsprong van 3 punten op Fabian Roosenbrand. De derde plaats is stevig in handen van Raymond Hoevenberg. Bij de dames is Antonia Damhuis nog steeds de nummer één. Zij liep deze avond een puntje uit op haar grootste concurrent Joyce Maas.


Voor een uitgebreider verslag, alle uitslagen en een tussenstand kijk op http://www.noabersdarts.nl