Home Ranking nieuws Vierde Noabers Ranking is een prooi voor Fabian Roosenbrand

Vierde Noabers Ranking is een prooi voor Fabian Roosenbrand

Fabian_Roosenbrand

Vrijdag 20 april was het decor van de vierde avond van de Noabers Ranking 2012 bij café Het Zuiden te Almelo. De opkomst was met 36 deelnemers wederom prima. Aan het eind van de avond ging de finale tussen Fabian Roosenbrand en Raymond Hoevenberg. De weg van Roosenbrand ging via Nick Doldersum, Patrick Hendriks en Erno Bosma. En Hoevenberg zette achtereenvolgens Tom Prenger, Mark Meijer en Laurens Tukkers opzij.

Het werd een spannende finale. Roosenbrand nam een 1-0 voorsprong, Hoevenberg maakte gelijk waarna Roosenbrand twee legs oprij pakte en dus op 3-1 kwam. Dat was het moment dat Hoevenberg wat extra gas gaf en de volgende drie legs voor zich opeiste. Hiermee kwam Hoevenberg van 3-1 achter op 4-3 voor. De achtste leg een zeer sterk optreden van Roosenbrand. Met 11 darts trok hij die naar zich toe en zorgde hiermee dus voor 4-4 stand waardoor de negende leg de beslissing moest gaan brengen. In deze leg ging het gelijk op en kregen beide heren de kans om de wedstrijd uit te gooien. Het was Roosenbrand die met zijn 20e pijl de juiste dubbel wist te raken en hierdoor de winnaar werd van de 4e avond.

De verliezersronde werd deze avond gewonnen door Arjan Korte. Hij won in de finale met 3-0 van Henk de Jong. Verder werd de hoogste finish gegooid door Jerry Stuiver; hij gooide in zijn poule 120 uit.

In het klassement is Fabian Roosenbrand de nieuwe leider waardoor Patrick Hendriks momenteel genoegen moet nemen met de tweede plaats. Gea Meijer is nog steeds de beste dame op de ranglijst en zij zag haar voorsprong zelfs iets groter worden. 

De belangrijkste uitslagenstaan hieronder weergegeven:
. 

Verliezersronde Halve finales

 

Arjan Korte – Erwin Tukkers

3-0

Danielle Talen – Henk de Jong

0-3

 

 

Verliezersronde Finale

 

Arjan Korte – Henk de Jong

3-0

 

 

 

 

Winnaarsronde Kwartfinales

 

Fabian Roosenbrand – Patrick Hendriks

3-2

Alberto Ardesch – Erno Bosma

1-3

Laurens Tukkers – Olaf Oosterveld

3-2

Raymond Hoevenberg – Mark Meijer

3-0

 

 

Winnaarsronde Halve finales

 

Fabian Roosenbrand – Erno Bosma

4-2

Laurens Tukkers – Raymond Hoevenberg

1-4

 

 

Winnaarsronde 3e/4e plaats

 

Erno Bosma – Laurens Tukkers

3-1

 

 

Winnaarsronde Finale

 

Fabian Roosenbrand – Raymond Hoevenberg

5-4

.
Voor een uitgebreider verslag, alle uitslagen en een tussenstand kijk op www.noabersdarts.nl

Belangrijk: De 5e avond van de Noabers Ranking is verplaatst van vrijdag 25 mei naar vrijdag 18 mei in verband met festiviteiten in Almelo en omgeving.
.