Home Ranking nieuws Voorlaatste kwalificatieavond Super Ranking IV voor Theo Bekkers

Voorlaatste kwalificatieavond Super Ranking IV voor Theo Bekkers

Theo_Bekkers

Ondanks dat de voorlaatste kwalificatie avond van de Oranjebar Super Ranking IV werd gekenmerkt door het ontbreken van een aantal vaste bezoekers die op dit moment deelnemen aan de Catalunya Open in Spanje waren er toch weer 17 dartfanaten te begroeten.

Met nog een kwalificatie avond voor de boeg was dit mede hierdoor de ideale gelegenheid voor spelers als Davy van de Zande, Roy Leenders, Anneke Kuijten en Abdil Loubane om extra punten te pakken en zo hun kans op deelname aan de finaledag te vergroten.

Na de groepswedstrijden konden bovenstaande spelers, aangevuld met Bobby Biemans, Theo Bekkers, Hermie van Orsouw en Toine Lanen, zich opmaken voor de  knock-out wedstrijden waaruit de finalisten te voorschijn moesten komen.

Deze keer werd de finale gespeeld tussen twee spelers die komend seizoen ook deel uit maken van een of meer Oranjebar dart teams; Davy van de Zanden en Theo Bekkers gingen vol overgave de strijd aan voor de dagzege en ondanks dat Davy alles uit de kast haalde moest hij de winst aan Theo Bekkers laten, die door overwinning een flinke sprong in het tussenklassement maakt.

Uitslag van dag 11: 1. Theo Bekkers 2. Davy van de Zande 3. Roy Leenders en 4. Toine Lanen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 11 september 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.