Home Ranking nieuws Voorlaatste speelavond TPC brengt licht in duisternis

Voorlaatste speelavond TPC brengt licht in duisternis

Oranjebar_TopPlayersCompetition

Gisterenavond werd de voorlaatste serie wedstrijden uit de eerste ronde van de Oranjebar Top Players Competitie gespeeld en konden de eerste spelers die doorgaan naar de volgende ronde worden genoteerd. In groep A zijn Jordy Terburg en Michel van de Horst zeker van de volgende ronde en weet Peter van den Broek dat hij het deze keer niet heeft gered. In groep B zijn Willy van de Wiel en Benito van de Pas zeker van deelname aan de 2e en mogen de overige 4 spelers in de laatste speelweek proberen om een van de resterende 2 plaatsten te bemachtigen.

De situatie in groep C was het spannendst doordat iedereen dicht op elkaar stond. Leuke bijkomstigheid was het feit dat alle resterende wedstrijden uit deze groep vanavond werden gespeeld. De einduitslag van groep C is geworden; 1. Braulio Roncero, 2. Tokan Ata, 3. Dennis Klamer, 4. Nico Thissen, zij gaan door naar de volgende ronde. Voor de nummers 5 en 6, William Verbakel en Harm Kuijpers valt het doek. Wie na vorige speelavond dacht dat in groep D de koek al verdeeld was kwam gisteren bedrogen uit.

Door een aantal verassende uitslagen zijn op dit moment alleen Hermie van Orsouw en Bobby Bieman zeker van plaatsing.

De laatste speelavond moet beslissen welke 2 spelers zich hierbij voegen. Alle resultaten van de TPC kun je vinden op de website www.oranjebar.nl.
.