Waarom het 4e divisie team uit Beuningen het niet haalden... Ranking nieuws
Ranking nieuws

Waarom het 4e divisie team uit Beuningen het niet haalden...

Waarom het 4e divisie team uit Beuningen het niet haalden...

In een snik hete sporthal (temperaturen te verglijken met een sauna) kwamen ze in de poule nog slecht op gang in de eerste wedstrijd. De eerste 3 singles gingen alle verloren. Het was Melvin die het tij deed keren en prompt de eerste koppel met Manou ook binnensleepte. Jos en René lieten de koppel door de vingers glippen en de bierronde was nog als troost voor een 3-4 nederlaag in de eerste wedstrijd.


De tweede partij gingen we voortvarender van start na de nederlaag van Manou werd er geen leg meer afgegeven en kwamen we voor het eerst met een voorsprong van 3-1 uit de singles. Daarna hebben we verkeerd gegokt door niet te wisselen en werd het nog onnodig spannend doordat we onze koppels verloren. De bierronde is zoal gewoonlijk appeltje eitje en de 4-3 overwinning was in de knip. Hierdoor kwamen we bij de laatste 8 en moesten we tegen de oud team genoten van Raymond van Barneveld! Deze waren opnieuw begonnen in de 4de klasse. Manou en Reneetje wisten niet wat ze overkwam en de 12 en 13 darters vlogen ze om de oren. In een paar minuten stonden we met 2-0 achter. Melvin en Jos moesten gelijk gooien voor punt 3 en 4, ze joegen de 2 Hagenezen de stuipen op het lijf en begonnen te gooien als kampioenen. Melvin pakte zijn partij met 3-1 en Jos moest tot het uiterste gaan en produceerde daarbij nog een 115 finish voor een 3-2 overwinning om terug te komen tot 2-2 in de partij. Helaas was hierna de sju ervan af en konden de Hagenezen de partij met 4-2 naar zich toe trekken.

Desalniettemin een voortreffelijke prestatie van Manou, René, Melvin en Jos

Bijgevoegd het bewijs….

Met dank aan Jos "Bitterbal" Megens

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws