Home Ranking nieuws Willem de Vries en Debby de Vos winnen in Leek

Willem de Vries en Debby de Vos winnen in Leek

RegioDarts_Groningen

In het Groningse Leek streden in totaal 96 deelnemers, 84 heren en 12 dames. De totale prijzenpot stond op €3150,-. Bij de dames kwam als sterkste de Rotterdamse Debby de Vos boven drijven. Willem de Vries kwam als overwinnaar bij de heren uit het 84 koppige deelnemersveld. Het werd een ‘legends’ finale tussen Rick Hofstra en Willem de Vries. Tony West en Santino Broer waren de verliezend halve finalisten in Leek.

In de verliezerronde was het Pieter Wiersma die de overwinning opeiste ten koste van Harry van der Heide. Frans van de Vlugt en Willem Bert Hoonebeek grepen net naast het podium.

Een keer werd de maximale 170 genoteerd door Salmon Renyaan.

Voor het tweede jaar op rij wist Debby de Vos uit Rotterdam als winnares uit de bus te komen. In de finale nam ze het op tegen Tamara Schuur. De Vos was in de halve finale oppermachtig ze stond geen leg af aan Charona de Laat. De andere halve finale was ene nek aan nek tussen Tamara Schuur en Rilana Erades. Met 3-2 plaatste Schuur zich voor de finale. In de finale won de Vos met 4-1 en schreef € 300 bij op haar rekening. Ook de hoogste finish (118) ging naar Debby de Vos.

In de verliezerronde ging de overwinning naar Natasje Bonhof runner-up werd Jacqueline Lutz. Gedeeld derde in de verliezerronde werden Caitlin Stavast en Drea Boerema.

Uitslagen heren winnaarsronde:

9 t/m 16e plaats:
Salmon Renyaan, Henk Dozeman, Jarno Lier, Marcel Blik, Pieter Collijn, Dennis Wieringa, Jake Jones, Vincent Kamphuis.

5 t/m 8e plaats:
Marcel Beerink, John de Kruyf, Christiaan Kist, Henk Westerhof.

3e plaats: Tony West en Santino Broer
2e plaats: Rick Hofstra
1e plaats: Willem de Vries

Uitslagen verliezerronde:

5 t/m 8e plaatsen:
Michael Scholten, Herman van Deyk, Tim Middelbos, Bert Stavast.
3e plaatsen: Frans van de Vlugt en Willem Bert Hoonebeek
2e plaats: Harry van der Heide
1e plaats: Peter Wiersema

hoogste finish heren: Salmon Renyaan (170)