Home Regiodarts Gino Blom winnaar 57e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018

Gino Blom winnaar 57e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018

Dinsdagavond 18 december was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 57e editie van de Café ‘T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de overige prijzen. Met 12 deelnemers konden we om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.
 
Helaas zijn de bestanden verloren gegaan dus houden we we het ditmaal kort. De verliezersronde werd in de wacht gesleept door Jeffrey Oost, die in de finale te sterk bleek voor Marco Klomps, terwijl Gino Blom in de winnaarsronde zijn goede vorm toonde. Waar hij in de poulefase al met 4-0 te sterk bleek voor Danny van Trijp, deed hij dit in de finale nog maar eens dunnetjes over. Ditmaal wist Danny wel op het scorebord te komen, maar bleef dit beperkt tot 1 leg. Zodoende was het Gino Blom die met een klinkende 6-1 zege de 57e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018 op zijn naam schreef en de rijkst gevulde enveloppe met €75,- in ontvangst mocht nemen. Teven werd ook de hoogst mogelijke finish gegooide. Deze mooie 170 finish kwam uit handen van Wesley Plaisier.

Aanstaande dinsdag kan er weer tot 19:45 uur worden ingeschreven voor het wekelijkse moneydartstoernooi in Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam, waarna om 20:00 uur de strijd zal losbarsten om de minimale 1e plek van €75,- en de overige prijzen.