Home Nederland Hoofdnieuws Levi Frauenfelder is vierde winnaar van een dagzege OSR 34

Levi Frauenfelder is vierde winnaar van een dagzege OSR 34

Na een weekend vol dartgeweld (respectievelijk het Money in = Money out Friday en het Oranjebar Zaterdag Open Darttoernooi) in Mariahout waren het slechts 16 dartfanaten die zichzelf opnieuw naar de Oranjebar hadden begeven om te strijden voor de broodnodige ranking punten in de race voor een plaats op de finaledag waar de echte prijzen verdeeld worden.

Dit betekende een eenvoudig avondje voor de organisatie die met vier groepen van 4 spelers kon beginnen waarna Joey Greijn, Stijn Donkers, Danny Schellekens, Nick Hendrix, Levi Frauenfelder, Youri Dirks, Sybrin Gijsberts en Dennis van Steen als besten doorstroomde naar de kwartfinales. De overgebleven acht deelnemers, Jos Rovers, Danique Strook, Rick Kivits, Patrick van Osch, Erik van Engeland, Pernilla Stokmans, Annemarie Linders en Peter van den Broek konden gelijk door in de strijd om de troostprijs. In het hoofdtoernooi mochten Youri, Joey, Levi en Stijn de strijd om de dagzege vervolgen in de halve finales. Hierin wist Levi Frauenfelder met 4-3 maar nipt aan de goede kant van de score te blijven tegen Stijn Donkers en boekte Joey Greijn in de andere halve finale een solide 2-4 overwinning op Youri Dirks waardoor er, zo op het eerste oog, een mooie finale verwacht kon worden.

In de halve finales van het troosttoernooi zagen we een partij tussen Patrick en Jos eindigen in een 3-1 overwinning voor Patrick waarna Rick met dezelfde cijfers zijn potje wist te winnen tegen Erik van Engeland. De aansluitend gespeelde troostfinale tussen Rick Kivits en Patrick van Osch liep uit op een 4-0 “whitewash” in het nadeel van Rick. De troostprijs deze week ging dus naar Patrick van Osch. EEn andere prijs die er, voor het eerst, voor de tweede week op rij uit ging was de Mysterie Box. Het winnende getal van deze week was 126 en werd uitgegooid door Joey Greijn.

Het klapstuk van de avond moest natuurlijk de finale om de dagzege worden. Hierin stonden Levi Frauenfelder en Joey Greijn tegenover elkaar die beiden over de nodige dartervaring beschikken om een echt gevecht tegemoet te kunnen zien. Helaas ging het zoals zo vaak in dit soort situaties geheel niet volgens verwachting, Levi was “On Fire” en Joey had daar deze avond geen antwoord op. Levi wist wel raad met deze meevaller en in een vloek en een zucht maakte hij met 5-1 een einde aan het lijden van Joey. Met deze dagzege vindt Levi in de top van het tussenklassement en houdt daarmee uitzicht op plaatsing voor de finaledag.

Uitslag kwalificatie dag 6; 1. Levi Frauenfelder 2. Joey Greijn 3. Stijn Donkers en Youri Dirks.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 34 wordt gespeeld op dinsdag 10 augustus 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.