Sunparks Masters: Scott Mitchell en Sharon Prins pakken 2013-titels Uncategorized
Uncategorized

Sunparks Masters: Scott Mitchell en Sharon Prins pakken 2013-titels

Sunparks Masters: Scott Mitchell en Sharon Prins pakken 2013-titels

Gisterenavond ging het dak er volledig af. Boven speelde een DJ en beneden gaf een liveband de avond een speciaal tintje. Traditioneel is de Masters naast hoogstaande darts een feestweekend. Dat darters kunnen feesten was al bekend maar dit wordt jaarlijks tijdens de Sunparks Masters nogmaals extra bevestigd.

Heren
Dames
Junioren
Meisjes
Recreanten

Let op: Indien je één van bovenstaande links nog geen sheet ziet druk dan op CTRL + F5.

Aileen de Graaf – Sharon Prins 1-2 in sets (1-3; 3-2; 2-3)
Direct in de eerste leg weet Sharon Prins een break te forceren met een 66 finish in twee darts. Prins mist twee pijlen op tops als de Noord-Hollandse een break terug zet in deze volledig oranje gekleurde finale van de Sunparks Masters 2013. Ook de derde leg is een break, The Racing Angel komt hiermee op 1-2 en mag de leg die haar de set brengt beginnen. Ook de tweede set begint met een break als De Graaf de openingsleg afsnoept van Prins. Als de Graaf een 120-finish op tops mist wet Prins 96 te finishen voor wederom een break. Met een 97-finish slaat De Graaf terug en maakt 2-1 in de tweede set. De Graaf maakt het niet af waardoor Pins 2-2 kan maken en de beslissende leg mag beginnen. Aileen de Graaf weet de set van Prins met 3-2 via dubbel tien binnen te slepen.

Scott Mitchell – Martin Adams 3-0 in sets (3-2; 3-1; 3-2)
De 43-jarige Engelsman Scott Mitchell begint de volledig Engelse Sunparks Masters finale tegen Martin Adams. De eerste set gaat volledig met de darts mee. Scotty Dog weet de beslissende leg in15 darts af te maken met de drievoudig wereldkampioen nog op 213.

De 57- jarige Adams begint set twee en mist een 121-finish op de bull maar weet dubbel acht wel te vinden in de herkansing. Met een 14-darter weet Mitchell zijn leg te behouden. Met een 18-darter weet Mitchell als eerste een break te forceren. Scotty Dog komt hiermee op 2-1 voorsprong in de tweede set. Een duidelijk geïrriteerde Adams komt veel te laat in zijn ritme en ziet hiermee de tweede set uit zijn vingers glippen. Mitchell mist nog een enkele dubbel maar pakt toch met 3-1 de tweede set.

De beslissende set word begonnen door Scotty dog die Adams wel de openingsleg ziet winnen. Adams gooit zijn tweede maximale 180 score in de tweede leg van de set. Met een 95 finish die Wolfie gooit op de bull komt de 57- jarige Engelsman 0-2 voor in de derde set. Adams weet zijn derde maximale te vinden maar moet toekijken hoe Mitchell zich via een 96 finish de set niet laat afsnoepen. Als Adams 132 laat liggen weet Mitchell met een 70-finish op 2-2 te komen. Adams mist 116 als Mitchell de wedstrijd op slot gooi. Met 3-0 in sets gaat de winst naar Scott Mitchell.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws