Home Vaste items website Dartfreakz TV

Dartfreakz TV

Dartfreakz.nl zal in 2010/2011 een ontwikkeling gaan doormaken waarbij het zich niet langer zal beperken tot het brengen van dartsnieuws doormiddel van geschreven artikelen. Er zal namelijk gebruik worden gemaakt van camerabeelden om toernooien en interviews op een nieuwe manier te brengen via de huidige website.

De opname van de videobeelden zal geschieden op locatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een mobiel camerapakket. Een belangrijk onderdeel van dit mobiel camerapakket zullen reclamezuilen zijn die op de achtergrond geplaatst worden tijdens interviews. Op deze reclamezuilen is plaatst voor adverteerders die hun naam graag verbinden aan Dartfreakz.nl en aan de dartssport. Om een plaats op deze reclamezuil te bemachtigen bestaat er de keuze uit diverse paketten.

 

Bij het maken van sfeerbeelden wordt het toernooi in beeld gebracht en zullen de adverteerders worden genoemd in de aftiteling doormiddel van een montage. De bedoeling is dat Dartfreakz 12 toernooien per jaar gaan brengen via Dartfreakz TV. Naast het feit dat de beelden op Dartfreakz.nl worden weergegeven worden ze ook geplaatst op youtube.

 

Dartfreakz TV word mede mogelijk gemaakt door:

HEMECO Opslag systemen

Oranjebar, Mariahout

RECA Montagebedrijf

DVD Duplicatie Nederland